Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od voditeljice na FTV-u do ministrice, čudni su putevi stranački.
Očigledno je bila nepristrasna i profesionalma kao voditeljica :D
Zastupnici sdpbih, Naše stranke ( SabinaCudic i PedjaKojovic ) i Naroda i Pravde glasali su protiv prijedloga za smjenu Staše Košarca sa mjesta ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Dovoljno rečeno
Yrojanci su zlo
Duška Jurišić je u ratu učinila više za Sarajevo i BiH nego 99% članova SDA i DF zajedno. Informišite se malo pa onda komentarišite. Mislim naravno na normalne dobronamjerne ljude, plaćeni botovi sa svih strana rade svoj posao i to nema veze sa istinom.
Trojkašima se vjerovat ne moze. Duška je siguran sam dobronamjerna osoba, Ali I nju je neko kandidovao I podrzao, I s te strane sigurno da nije autonomna. Naša Stranka je poznata po Trgovina sa HDZom, od onog famoznog Falatara pa do mostarske ekipe koja je otvoreno stala na stranu Čovića. Njima se treba prepisati ove nečasne radnje, ne gospodji Jurišić
ne znam ko mi je gora ubleha, ova kvazi alternativa od trojke, il ovi iz DF-a. Ovaj Begić svašta pričao, pisao, pljuvao na SDA, sad im vjerni sluga i druga. Dokaz kako ni profesija, ni obraz nemaju uticaja na dignitet i karakter - govno je govni
Ona je jedna od glavnih pwtokolonaša...
ZAŠTO MR HADŽIFEJK NE AKTUELIZIRA OVO PITANJE KAO PRVORAZREDNU IZDAJU (JER SMO SA PRESUDOM KOVAČEVIĆ U DOGLEDNOJ BUDUĆNOSTI MOGLI RAČUNATI NA VRAĆANJE REPUBLIKE BIH). ALI "VELIKI BORAC PROTIV IZDAJE DRŽAVE" HADŽIFEJK NIJE NI SPOMENUO OVU TOP IZDAJU, JER NAŠ "HEROJ" PRVO SEBI POSTAVI PITANJE: "A ŠTA O OVOME MISLI MARFI?" I POŠTO ZNA DA MARFI RADI ZA V. SRB I V. HR. - JEDNOSTAVNO SVE MUDRO ODŠUTI.
Željko Komšić ima dobru podršku u Iranu, ali mu jako fali što nema više podrške iz Afganistana.
Zmija uglađena uvijek bila i ostala. Gdje god je bila vrlo lukavo je forsirala i protežirala srpske interese (isto ono što je po muškoj liniji uvijek radio velikosrbin dr Žarko Papić - kome je ona zaposlila ženu u svoje ministarstvo).
Doktor koji se poziva na kuloarske informacije, izgleda da imamo ponovo slucaj lažnih doktora
Who the fuck is df ili sdf? Stranka nastala na foluski i upalilo je. Nevjerovatno kako alkos salta svoje glasace! Pa pred zadnje izbore je pokazivao na obraz, nikad vise sa sda!I sta bi? Vjerovatno.neki aferimi ili dugovi i to mi je jasno! Ali mi nisu jasni glasaci df-a. Ldvatinih vec 12 godina!
Željko Komšić penicilin za UZP i FGR bagru, njegova pojava uliva strah u kosti gore pomenutoj bagri a mir u srca patriotama bosanskim
Prvo ste ozdali Mostar sa Borkom husraskom izdajicom iz Nase Stranke a sada ovo. Kako ijedan Bosnjak ima obraza glasati za ove izdajice drzave?!??? Nevjerovatno!
Ima briljantni, ima pomračeni ali ovo je korumpirani um a kakva je to djevojka mila bila. Pokvari se auto, ostari, pokvari se valjda i čovjek istom logikom.
Ovoj ništa ne vjerujem
Da smo zreli politički narod, Duška Jurišić bi već početkom sedmice podnijela ostavku, zbog pritiska javnosti. KOS projekat zvani naša stranka uspješno djeluje, i vidi se taj potpis službe.