Mladen Ivanković Lijanović
0
"'Dušebrižnici' siluju demokratiju u BiH"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJ stoju majmuneeee
Čobane gdje si stado parkirao? Nevjerujem mesaru...ima teleću glavu i nož u ruci!
Brišite vi, poslat ćemo vam Staljina i Goebelsa da uče od vas na SA-x, ali je, ponavljam, smiješno da mesar koji je osnovnu školu napustio u 7. razredu i koji kupuje (a ne plaća) glasove po 100 KM priča o demokraciji. Dolje Zlajoglu Milošević i njegovi crnokošuljaši i mesari!
..aljo budalčino, jes čuo da su to ime davno izbrisali, jal si poslo mamu u pucarevo na pucanje pa ti ona rekla i otkrila tajnu pucanja kad su začet?????
Pitaj mu zaposlenike kojima kasni s plaćama više od pola godine smatraju li da je veliki gospodarstvenik. Treba tebe u njegov pogon uvaliti pa da ti kažeš da trebaš biti sretan što radiš, a ne još plaću tražiti.
U potpunosti se slazem!
ides ti na k.ura.c moj !! pa brate ako iko ikoga ne moze podnijeti onda purgeri nemogu vas...dicis se necim sto nema temelje..vise vole bosanca vidjeti nego ercegovca u bijelim carapama....
100 MARAKA !!!!
Demokracija i Lijanovići , koga ovaj predstavlja one jadnike koje je prevario za 100 KM, državu koju krade neplaćanjem carina i poreze, radnike koje ne plaća, Tko god bio na vlasti ne smije ovom dozvoliti da i o čemu odlučuje. Iskoristio si politiku i potkradanje države neplaćanjem poreza a sad bi ti isti htio tu državu razvijati. O licemjerstvo i pokvarenost nemaju granica.
SLUŠAJ SRCE SPASI ZEMLJU,pozdrav za legendu i velikog privrednika a još većeg Hrvata
Hrvati su u Novom Travniku, a u Travniku su poturice.
Ajd ne serite bezveze, naci cemo sad hiljade i hiljade razloga zasto hoce HDZ, SDA, SNSD, SBIH (ako sam zaboravio nekog sorry) Al da se vratimo na privatizaciju i sistematsko unistavanje sve sto je drzavno, hocemo nabrajati lagano firme koji su propale u vladavini ovih i nekih drugih stranaka? hocemo nabrajati strajkove (kojih i sad ima)? Hocemo nabrajati dugovanja? STA HOCETE DA VAM NABRAJAM? I sad se fatate za Lijanovica sta mu je Komsic rekao... JADNO! Ja licno bi volio vidjeti nesto novo, pa makar bilo i lose... al nesto novo... A vi koji patite od promjena samo sutite i glasajte i dalje kako mislite da trebate nemojte nama soliti pamet ;) OK?
KOMSIC: \"LIJANOVICU KOL\'KO SMO VAS GURALI U TURSKU KAO FIRMU USPJESNU PA STE I TAMO PROPALI...HAJ NEMA VEZE...\"
Tako je Lijo, ti nas vodis pravo u propast, a za to ces biti \"nagraden\" sa novcem iz budzeta i Agrokomercom
POGLEDAJ OD 05:50 do 06:15 ZASTO JE MESAR U KOALICIJI: http://www.youtube.com/watch?v=YDZp36ydaHU