Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dušanka... vjerujem da čitate ovo, pa da Vam kažem da je Vaše licemjerje i lažljivost svakome očita i jasna, te da Vam je bolje da ne pričate gluposti, jer ste posljednja osoba na ovom svijetu koja treba reći da se neko treba "privesti pameti" - privedite sebe pameti Dušanka, okanite se "svrspstva" - tog zločinačkog projekta propalih ideologa koji decenijama samo nesreću donosi, po kojem rušite ovu državu i po kojem sve govorite što govorite. Zlo se zlom vraća - upamtite.
@gandalf.the.white čita ona kao i svi do jednog političara .Čak imaju i svoje profile sa glupim imenom kojim pokušavaju da prikriju svoj identitet.Samo sam jednog političara našao na Klixu sa pravim imenom.Ne pitaj koji je jer neću da ga promoviram.
Vama treba samo uskratiti mjesecna primanja pa ces da vidis kako se brzo potpisuje put ka natu, jos ako vas mmf uslovi sa time, potpisujete u roku od 5 min.Dovoljno je da merkel ili makron malim prstom mrdnu i sve bi bilo ok, a o trumpu da ne pricamo
Pa i normalni ljudi nece pristati na vase nenormalne zahtjeve pa eto neka sve stoji dok se ne dozovete pameti. A ovo dokle izdrzimo razumjela bih jedino da i vama plate "stoje" mada koliko ste se nakrali nekoliko plata manje-vise, ne biste ni primijetili.
Ja ove cetnicke ideologije fu MAJKIC FUJ
Majkićki sve stalo i čudom se čudi a stalo bi tri uporedo.
Ista onaj lutak Chucky
ccc bgt slijedeći put napišite obavještenje u vezi objave njene neke slike
ccc bgt slijedeći put napišite obavještenje u vezi objave njene neke slike
@bavarac321 UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ/FOTOGRAFIJA
Ma , lutka penzionerska , a još aktivna...Kako ti fino pricaš...., ma divota jedna..., sjednice se ne održavaju , a pinka ide ( 5-7 hiljadarki) ... PS ; samo Ameri , naravno ako budu htijeli , mogu ovu nacional-apardhejdsku bandu rastjerat , i za 7-10 godina uvesti cio region u Eu u Nato , i to je onda to....Ovako , sa aktivnom-penzionerkom , štovateljima UZPea i ba-jom koji je svaki drugi dan u bg radi konsultacija , nećemo nigdje...
Sta je muskarac bez brkova? Dusanka Majkic 😁
cuj ne pita se Merkelovu i Makrona. Pa koga se onda pita? Tebe mozda. Ne budali, ako se vas pita sto je onda Kosovo priznato
Ne prepadajte narod dajte se jednom urazumite
Joj vidi Majkičke sunce ti žarko, pa sta je ovo!
Hoce li ova krepati vise?
Koliko džabalesku para ima ova majkićka, čovjek bi rekao da može sebi priuštiti stilistu ili barem naočale.
Kad vidim ovu Majkićku, pa onu Markovićku, pa Cvijanovićku, pa tek gđu Dodik, skontam da nije ni čudo što je Mike onako ljut, paranoidan, namćor..... Jel imate vi nešto što liči na žensko u toj vašoj rs, pi3da mu materina !!?