Mnogi su bili iziritirani, ali...
0
Durmo: Reklame moraju pratiti prenos utakmica na BHT-u
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije jadan spahić ni mogo vidjet\' liniju šesnasterca od reklama
Slažem se da moraju reklame da idu tj. da se puštaju ali ne na onaj neprimjeran i nekorektan način da gledaoci ne vide šta se dešava na terenu. Pa gledamo i druge TV-e pa ih tako ne puštaju.
Ja sam gledao live na ESPN HD u HD kvalitetu. Neutralan komentator na engleskom. Slika kao mlijeko.
a da ti ja ne platim jedno 25% pretplate? sta mislis o tome? ha, Durmo?
zao mi je ja kupujem Cement Lukavac haahhaaha...jak ko beton probajte ljudi, onaj od sinoc je laznjak...
BHRT ima godisnji budzet od 53 000 000 KM majku vam koga vi lazete!!! Za koju godinu televizije fala Bogu umiru, odlaze u zaborav i vi mafijo zajedno sa njom...ZIVIO INTERNET...
kome ba supljirate?! kako hrvatima ili srbima,ili bilo kome drugom ne ide reklama preko pola ekrana(25%?) svih 90 min!
Hebali im bau beton, eco i sva ostala sr.anja koja su reklamirali mamicu...
Durmo lopoveee
sve lazu, 5000 € su platili za prenos, od ostatka ce se placati kurwe
@Ja sam je napisao \'\'@Bošnjo degenu, ne pričamo o reklamama za vrijeme pauze, već o reklamama koje tokom utakmice prekriju više od pola ekrana- još kad imate onaj tv od 20 inča moš mislit. lol\'\' to ti hoću da kažem, što reklamiraju tokom utakmice ako mogu kad je poluvrijeme-pauza. Pusti nas da gledamo tekmu.
Durmo jarane, ho\'s da ti nesto iskreno kazem? Ye.be,m ti m,ate,r. Do pola ekrana reklame. Pa gori ste od futavih seoskih kanala. Cuj nova tehnologija. Srami se d.eb.i.lu! Ono je nevidjeno u evropi... Bruka i sramota!
od onog sto ste reklamirali namjerno necu kupiti..to se radi nenapadno a ne preko 1/3 ekrana
oni sigurno jesu prekršili pravila regulatorne agencije i sigurno su i računali s time, ali je količina novca dobivena od sponzora znatno veća od kazne, koju će sigurno platiti, tako da im kršenje pravila ne predstavlja problem. što je najgore, ovakve idiotske reklame koje samo nerviraju će se zadržati još neko vrijeme i njih još uvijek neće biti briga što su gledatelji, koji, htjeli ne htjeli, plaćaju pretplatu, nezadovoljni načinom isporuke programa.
Durmo kolio smo dobri sa ovih insertera. Sta nas briga dok si ti na tvu imacemo para, jel tako brate
@Bošnjo degenu, ne pričamo o reklamama za vrijeme pauze, već o reklamama koje tokom utakmice prekriju više od pola ekrana- još kad imate onaj tv od 20 inča moš mislit. lol
Ja inace praktikujem \"vrlo kvalitetnu insertaciju\" sa svojom koorvom majkom.