Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A možda Durakoviću da pročitaš Ustav u kojem piše da su u BiH u službenoj upotrebi tri jezika: bosanski, srpski i hrvatski, i dva pisma u ravnopravnoj upotrebi: latinica i ćirilica. Prestanite izmišljati toplu vodu, i rješavajte konkretne životne probleme građana ove zemlje!
SDA,bitango. Trbas prvo dobiti,,mandat,,od naroda kog neprestano krades i lazes. Naroda u cijoj izdaji ucestujes. I narodu kome trbas,,objasniti,,pad Srebrenice i sto zlikivci oobise onoliki narod. Ako ti opet narod da mandat,,uslivljavaj,,. Tesko.
islamske teroriste treba protjerati iz hriscanskih zemalja.....kakva prava i kyrac palac....trampe donosi zakone...:)
Camile ne baljezgaj i utuli sebi u glavu kao i svi ostali DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA I SKUZBENI JEZIK BOSANSKI.Svi drugi jezici se mogu koristiti i uciti mimo toga i u privatnosti.Dosta je bilo dvije i pol decenije kozojebne,magarcojebne krmejebne politike koja nas unistava sve u ovoj zemlji za dobrobiti pojedinaca iz vrha vlasti.
Birajte, hrvatski ili srpski. Treceg nema
Ovaj bi lizao paksu za poziciju dobru.
Pa mogu i ovi iz RS-a kao uslov tražiti da RS faktički postane federalna jedinica sa pravom na samooprijedeljenjem kao uslov za koaliciju, ali to ne znači da će imati ikakve koristi od toga...Zaboravljaš Ćamke da je sve to u nadležnosti entiteta, taj sud u koji se kunete je potvrdio da je USTAV RSa u skladu sa svim konvencijama i samim BH Ustavom...tako da ne laprdaj
MEĐED🐻
ja lidera i g*vana
Ne postoje probosanske stranke Durakoviću,nego probošnjačke
Nema porbosanskih strana.. vi ste bosnjaci i zajebali ste ovu drzavu isto kao i srbi i hrvati... Vi ste probošnja..