Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar si, Ćamile, ali ako si za građansku BiH, zašto si onda bio član nacionalne SDA?
Kad vidim ovu SDA konjinu i majke srebrenice moram popiti leksaurin........
Otvorim pastetu Camke iz nje iskoci.. idi Booookiru isti si kao i on!!!
Camil je proleter i veliki komunista:-))
Ćamila treba u neki reality, svi bi ga voljeli
E moj Ćamile...tako se ne postaje LIDER.
Camil je posten covjek i dobar prema svima. Trebao bi on sada da se malo povuce iz javnog zivota i radi unutar stranke. Za par godina, njegovo vrijeme ce doci.
@miljacka30 Ne sporim ali treba da se odluči hoće li raditi na lokalnom nivou ili šire.
Selam Ćamile koja si sad Stranka ti te stranke mijenjaš ko čarape
O onome sta ce "se raditi" na teritoriji RS ce odlucivati iskljucivo njeno stanovnistvo. Sto se tice politickih pitanja, o njima ce delimicno odlucivati demokratski izabrana vlast koja se nalazi u Bana Luci, a ostatak gradjani kroz referendume i druge gradjanske inicijative.
Prno u fenjer,oduvan si ko posle ,,irme".Tesko ti gledati kako sada drugi mlate pare u Srebrenici,a nisi ni ti bas lagan cesto si ti nesto nosio za Ameriku..
Nacionalne stranke ukljucujuci SDA su antibosanske zato sto u osnovi promoviraju politiku nacionalnih podjela koja je bila ideoloski temelj agresije na BiH i njene podjele.Tu se nadoponjavaju svake druge podjele kao sto su vjerske, obrazovne, jezicke, teritorijalne itd. BiH nema alternative do gradanske drzave i gradanskih partija, ostalo sve je njena propast.
Koja ljevica ili desnica? To je sve isto, kao jaje jajetu...cilj je ugurati svoje ljude, pa derati budžet i rasprodavati resurse.
Camil bi da spusti guzicu u fotelju no vise nema fotelje. 😢
Motiku u ruke....
Hajde recite Ćamilu vidite da je dugo bez fotelje imali mjesta za njega😀 ili da se fata noge nazad u Ameriku dok jos ima za karte
Camila za precjednika!