Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim brate,... da se nezaborave patnje u Prijedoru i Kozarcu ! Da se nezaborave Logori Omarska, Manjaca, Keraterm i Trnopolje !
Vama bog ne udovolji..
Mrs balijo. Kako te nije sramota? Sta su ljudi u prijedoru dozivjeli to su strahote. Razumijem da to napise neki djikan ali neko s ime om Edin.. Ne ide mi u glavu
@izKrajinesam2 Razumijem sta su sve prosli, ali covjek je osudjen na dozivotnu i opet niste zadovoljni,ne moze sve biti okarakterisano kao genocid u srebrenici..sta tek trebaju reci srbi sto je Oric oslobodjen??
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
trebali su ga i za Siriju optuziti.
Potpuno je kontradiktorno i nelogicno da sa jedne strane za Prijedor i duge opstine se tvrdi da je broj ubijenih relativno mali dio Bosnjaka (kao sto i jeste jer oko 3500 je tek 0.18% Bosnjaka) te zbog toga nije genocid, dok s druge strane zrtve Srebrenice koje su 0.36% Bosnjaka je veliki dio grupe i zato jeste genocid. Sama definicija genocida ne ulazi u broj zrtava vec u namjeru eliminisanja pojedine grupe sto je u oba slucaja evidentna cinjenica. Vrlo cudna odluka suda
A pri time se jos tvrdi da su i u tih 6 opcina pocinjene genocidne radnje. Drugim rijecima, bii je i tu genocid ali nam je "odozgo" receno da to tako ne presudimo zbog "visih" interesa.
TAKO MI JE DRAGO ŠTO OD DANAS VLAŠINE PREKODRINSKE A I OVE LOKALNE, MOGU ZAJEDNO DA KAŽU DA SU PRESUĐENI GENOCIDOM. TAKAV ŠAMAR NI HITLER DOŽIVIO NIJE. MOLIM SVE BOŠNJAKE DA SRBE OD SADA OSLOVLJAVAJU SA PREFIKSOM - GENOCIDNI. DA SE RIJEČ "GENOCIDAŠI" UREŽE U SVIJEST SVAKOG BOŠNJAČKOG DJETETA I DA SE U UDŽBENIKE UVEDE. TAKO MI JE DRAGO ŠTO NE PRIPADAM OTPADNIČKOM-GENOCIDNO-TERORISTIČKOM NARODU KOJI SE ZOVE "SRBI". BOŽE HVALA TI ŠTO SRBIN NISAM.
najbitnije je da nisi Srbin ( hvala Bogu ), več "štovalac" lika i djela čoveka koji je seksualno iskorištavao devetogodišnju djevojčicu Ajšu.
@duobiotic A TI SI ŠTOVALAC BOGA KOJI JE SILOVAO 13-GODIŠNJU MARIJU I OSTAVIO JE DA SE PORODI U ŠTALI UZ OVCE, KOZE I SVINJE...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaposlite Camila,plizz !
-Evo moje jedno neutralno misljenje !!! Srebrenica je farsa i cisto montiranje slucaja,dogadjaja i dr. Prijedor mi nekako ne odaje to.Nekako se plasim nesto ruzno i napisati.Dosta sam procitao i imam filing da se tamo nesto strasno desilo.Dok to nemam za Srebrenicu! Nekako mi ovo sve uvrnuto dijeluje.Ne bi volio da me banuju radi ovog komentara ali ja imam takav osjecaj jbg
Šteta jeste što sud nije dosudio pokušaj genocida nad cijelim narodom Bošnjaka jer to je ono što se planiralo i radilo u svim dijelovima BIH. Genocid je i najavio Karadzic u parlamentu Juge prije rata.
Krajina -krvava haljina - Prijedor,ogromno zlo ,genocid je pocinjen tamo. Bosnjaci nece to nikad zaboraviti ali ni odustati od svog grada .Imanja se obnavljaju poslovi pokrecu i pored svih poteskoca na koje nailaze.A to je jedan od uslova da ce Bosna opstati.
OVAJ KAZE NISU SRECNI ... ONE KAZU DA SU SRECNE ... Pojedinci hoce veceras na ulicama da slave ...Jedno opste ludilo !!!
MUNIRA hoce pare ... :))))
Cilj Bošnjaka je očišćena BiH od Srba i Hrvata?
Mladiću, ovom prilikom ti se naebem svih živih i umrlih. Koliki monstrum, zvijer, degenerik, maloumnik, pačenik, idiot, kreten, debil, pickica, ljigo moraš biti da pobiješ toliki narod. Kako zaspiš navečer aaa? Kako možeš zaspati? Kako možeš živjeti s tim? Nema riječi koja tebe može opisati ebem li ti sve ljigavo monstrumsko. Da Bog da živio još 80 godina, pa se raspadao dan za danom, u najvećim ovosvjetskim mukama.
Camil Durakovic je ratni profiter
pravda ce biti donekle zadovoljena samo ako se ukine projekat ovih monstruma,a to je rs
BRAVO CAMILE ZA OVO DA JE ODGOVORNOST SRBIJE KAO ORGANIZATORA GENOCIDA U BIH VJESTO IZBJEGNUTA I SVA NJENA ODGOVORNOST SVALJENA NA SAKICU KRVOLOKA POPUT OVOG SERONJE I PALJANSKOG DOKTORA KRVOLOKA.
Ceric: Turska nam je majka Izetbegovic: Bosnu i Hercegovinu ostavljamo u emanet turskoj Bem vas poturice Repa bez korjena
Zato se i kaže... “Daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakav je.”