Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Camile to je vama vasa (SDA) sevep za svu patnju Srebrenicana,od 92 g,pa sve i danas,svejedno je njima,zna se i zasto,pa prodali vas 1995 g, dovoljno je reci samo to...!
Jedini problem ove Bosne je što u njoj žive ljudi sa mentalitetom 10godišnjeg djeteta - srbi.
ima li šta bitnije od vijesti da SDA poslanici u državnom i federalnom napuštaju SDA i prelaze u nezavisne. KLIX, ovo vam ne služi novinarsku čast i poštenje!
24.05.2015INTERVJU INTERVJU – Naser Orić za Faktor.ba: 11. jula dolazim u Potočare – čistog obraza! Naseru Oriću, ratnom komandantu odbrane Srebrenice, 22. maja je pripala čast da postroji „Prnjavorsku četu“, koja je zajedno sa drugim kalesijskim borcima, prije 23 godine oslobodila Kalesiju, čime je ovaj gradić postao prvi oslobođeni u BiH.
Opet su Srbijanci podplatili, kao i ranije, policiju u Britaniji i Austriji, ako bi napravili gužvu pred skup u Srebrenici. Ovaj put dolazak je najavilo toliko svjetskih delegacija, pa je normalno da se sve učini na ometanju i diskreditaciji presuđenog u Hagu!
...kad ste ko rastrkane kokosi...niko ni s kim ne razgovara ni komunicira... Ta bosnjacka sujeta...bakir ahmetovic zlogumcija radoncic ma svaki lokalni serif ...niko ni s kim svi u zavadi... Da se danas zarati bilo svako svakom bi bio fikret abdic!
Samo da Durakovic ne postane gej poslije ovog incidenta.
Neka ova cetnicka govna pricaju sta hoce, Naser zasluzuje protestno okupljanje ispred Svicarske ambasade. danas Naser, sutra Dudakovic, prekosutra ti i ostali. A ovi cetnicki pacenici neka ga dudlaju i Naseru i ostalim ljiljanima. 28.divizija ARBiH.
DaBog da ti djecu svoju vadio tako polovnu svaki dan do kraja zivota. Medjutim, ako je i tako, zasto je onda Naser uhapsen??? Jbm li ti kosti truhle...
Bas ne znam sta ova cetnicka vanago rade na ovom kliku.? Ah da dosadno vam je u zivotu, Dodik vam je oteo i zvake iz usta pa nemate mogucnost na svojim portalima ni da serete. Allah ga nagradio, Dodo je najveci Bosnjak medju svim, on vas je stesao na bijelu kugu, treba mu Nobelovu dati. Jbo vam je mtr samo tako. Dodo je nad vama genocid pocinio. Hahahhaa... koji ste vi jad i bijeda Boze...
Pitaj jarana Dodika,možda on nešto zna. Emoj Ćamile..
Baja je izjavio da su i njega rektalno pregledali na aerodromu u Holandiji... kaze zato sto ima bejha sospa.
hočeli naser čitat današnji avaz
Da on nije nosio bijelo pa ga zato uhapsilo?
Prosto je uhašen što je fin i pošten čiko. Uh ti švicarski nepravednici sirotog Orića hapse a on mrava ne bi zgazio.
Pa zato je i uhapšen što je gazio civile.
Advokatica Vasvija Vidović već je ranije potvrdila da je ta potjernica brisana iz baze Interpola pa nije jasno kako su švicarske vlasti mogle uhapsiti Orića po potjernici koja je trebala biti povučena. Danas će sve biti jasno, kako i zašto.
Ne srbe, samo cetnike.