Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je gore od ubistva? I Z D A J A A izdaja je ono što su SDP i SBB pokušali da naprave u Srebrenici. Formiraju skupštinsku većinu sa SDS-om i SNSD-om, koji javno i kontinuirano iznose stav da se u Srebrenici nije desio genocid (a pri tome je moguće da se napravi bošnjačka većina sa SDA-om) Ne bi me iznenadilo da, radi Zlatkove i Fahrine fotelje, i ove dvije kvazi partije počnu sa pričom da tamo nije bilo genocida. F U J J J J J J J J J Zaista sam znao da su spremni na sve, ali ovo je ipak nadmašilo i sva moja najcrnja predviđanja.
SDA je pobjedila na izborima voljom gradjana a SDP i SBB uporno negiraju volju gradjana. Ove komunj_are u Sarajevu hoce cifuta za gradonacelnika Sarajeva...pa koje smo mi budale to nema nigdje.
@ jazuk koji si ti car hahaha
Nazalost, Srbi nisu naucili lekcije od ranije, a znali su sta se sprema u Srebrenici tokom predizborne kampanje. Izborni inzinjering je, ovaj put, muslimanima donio pobjedu na lokalnim izborima. Sledeci put ce se Srbi iz Zvornika, Bijeljine, Milica, Vlasenice, kao i oni iz Srbije, prijaviti par dana prije izbora u Srebrenici, pa ce onda muslimani da arlaucu zbog srpskog \"bezobrazluka\".
cuj camil pobijedio fukari je zuhar kad i musica usta opane
na prevaru na guzove i na americku silu sve do jednom
a sada pravac mostar
FIKRET ABDIC = ZLATKO LAGUMDZIJA + FAHRUDIN RADONCIC
Tvoja smrdljiva KPJ u svojim \'nacionalnim\' i \'socijaldemokratskim\' oblicima ne silazi s vlasti od \'45, truhli nacisto
izgleda da je slogan sda dosao na listu zabranjenih rijeci i izraza orvelova 84-ta ih je imala manje zbog n.. zna mi nisu dali objaviti komentar!!!!!!!! stvaaaaaaaaaaarno!!!!!!!!! veca lista zabranjenih rijec i na ovom kliksu od orvelove 1984te!!!!!!!!!!!!!!!!
ponavlja se scenario sa dva hdz-a, samo na federalnoj razini! sto je vrijedilo onda, zasto ne bi i danas? pogledajte samo svoje komentare iz tog perioda i naci cete vise nego dovoljno opravdanja za ovakve postupke sdp-a i sbb-a vidi se da se ne razumijes u parlamentarnu demokraciju ni jedne jedine sekunde. kazes vecina, ali ne pravis razliku izmedju relativne i apsolutne vecine. stranka koja ima samo relativnu vecinu u demokraciji ima samo dvije opcije- 1) napraviti manjinsku vlast, koja ako ne pravi dilove svakoga dana i sa svakim, pada u sekundi i slijede novi izbori ili 2) prepustiti formiranje vlasti onima koji mogu napraviti parlamentarnu vecinu i odstupiti sa vlasti a ti bi za relativnu vecinu da dobijes apsolutnu vlast i to pokusavat vec dvadeset godina na svim nivoima vlasti prodavajuci razne nebuloze. zato je ova drzava predmet podsmijeha kada se nadje u istoj recenici sa rijecju demokracija!
bila je komunisticka partija sad na izborima, na Ilidzi dobili 20 glasova. Pa vise vas je bilo na sastancima po kafanama....hahhahahaha...
Zlaja preuzeo FTV,Radoncic ima Avaz,sklapaju se koalicije u Srebrenici sa SNSD i SDS,govori se o preustroju Federacije,odnosno Treci,prenose se nadleznosti sa drzave na entitete... Muslimani,moram vam reci niste vise nikakav protivnik,otanjili ste totalno.
Hamo, divi mu glave, ocam\'.
Pa hajde vise moj druze TITO, ljubicice bijela...tebe voli omladina cijela, tebe voli i staro i mlado...Druze TITO ti si nas ponos i dika...zivot se zvao zivotom dok smo imali druga TITA!
Vratiti će se moja komunistička partija, kad tad na vlast !!!
SDP i Lagumdzija su politicki mrtvaci,nema vise nikakve sumnje u to. Izbori su 2014-te i jos kad se prikljuci Komsiceva stranka nece ih biti vise,bice pobrisani. Ubirati glasove prije 2g na osnovu obecanja i Komsica,a sad sve rade suprotno,a i Komsic ih napusti.