Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
camil izgleda ko pravi vehabija
@svicarska10 Ovako će i tvoji unuci izgledati jer istina dolazi a laži nestaje, laži zaista nestaje.
Zasto nikad ne pise da je neki arapski princ, seik ili neki drugi njihov politicar posjetio Srebrenicu? Malo mi to cudno.
Čudo niste doveli kakvog Arapina.
Čame od šuplje, Srebrenicu hvali, a u Sarajevu radi. Uskoro če i Čame u šeher da oslobodi raju po uzoru na svoje ahbabe, lovce i biznismene, djeca za škole veče stasala, hanumi dodijalo, a Čame se poželio Nasera da zajedno komanduju po Semizovcu i Vogošči donjoj - OJJ.Opet na kraju pobjedio Bošnjački narod, još jedna pobjeda u nizu naših napačenih mudrih glava, samo im dohaka ovaj zakon o prebivalištu, gdje si u Srebrenici prisutan jedino u ličnoj karti, ali i to se nazva prošlo.
vrijeme je da sklonimo ovog poturcenog klovna
Vrijeme je da ti mamu oprašimo, đubre jedno posrbljeno.
Ako gosca iz Skotske bude imala tu cast da upozna velikog vraca Muniru, nikada nece zaboraviti svoj boravak u Srebrenici. Munira ostavlja snazan utisak. I u snove ce joj dolaziti.
Мени овај Ћамил некад чак био и симпатичан... Оно, млађи момак, писменијег обраћања, пробиранијих ријечи...
ufff i ovaj durakovic lopinjas teski
Škotska se žele odcijepiti od Britanije, pa to je poput Republike Srpske u BiH ... Ne kontam i onda kao eto podržava BiH kao državu
Ne može se porediti nekadašnja kraljevina sa izdrkotinom šumskom.
ne kontas jer si glup !!!:)))