Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro i Zlatko izdajnici!
JADNICI IZ SBB-a...
DURAKOVICU ZAR NISTE VI IZ SDA ZADNJIH GODINA BILI U ISTOJ TOJ KOALICIJI SA SDS I SNSD I SAD KANOM KAD NEKO DRUGI PRVI KOALICIJU TI NESTO PRICAS. TI LAFO NEZAVISAN KO MOJ DORAD KONJ SI NEZAVISAN PRAVI SDA COVJEK!
Koji si ti Durakovicu licemjer i demagog, ti si navodno NEZAVISAN, pa kako to molim te da se pojavis u stabu SDA nakon objavljenih rezultata LOKALNIH IZBORA, kad su te sve politicke opcije podrzale onda treba da budes NEZAVISAN u svojim postupcima. Malo se koncentriraj i rezonski pristupi analizi svojih poteza, mada je ocigledno da plasiras recenice satkane od FLOSKULA, nema u tebi onih LJUDSKIH KOMPONENTI, STO COVJEKA CINE COVJEKOM, jadna je napacena SrebreniCa sa takvim kao sto si ti.
Pristalica sam SBB-a ali smatram da je SBB debelo pogriješio što je u svoje redove prihvatio \" srebreničanina\" Malkića sa stanom u Vogošći jer je poznato u kojem dresu se eksponisao i čiju je politiku sprovodio u Srebrenici. Veliki minus za SBB.
Jer otkad su nas bez naseg odobrenja i msiljenja nazvali bosnjacima BIH je svakog dana sve manje.....Zato upamtite i ne nasjedajte na prevare..... ------- Najvaznije je biti BOSANAC --------
Moj Durakovicu. Manipulacije su pocele s onim skorojevicem i zgubidanom Suljagicem i samo su se nastavile. Inat uvijek ide na inat. U inatu nema puno pameti. Ako si zaista nezavistan pokusaj da radis sa tom novom vecinom koja se formira....Zasto unaprijed odbacivati mogucnost da to bude mozda i dobro za sve gradjane Srebrenice... Nije SDA ni Suljagic ni SDP ni SNSD ni bilo tko drugi \"napravio\" srebrenicu pa da na nju polaze ekskluzivno pravo...Iskreno se nadam da ces se oduprijeti novim muckama koje se muckaju u i oko Srebrenice...
nezavisni kandidat. to je prica za malu djecu. kad su se izbori zavrsili, poletio je u sarajevo da slavi u stabu sda. Bilo je to na svakoj televiziji.
Dabogda te majka po masovnoj grobnici tražila šljamu esdepeovski
Znači Šćepo napokon pokazuje svoje pravo, dubaško-četničko lice? Kakav ološ
SBB=SDP=Ćafiri=Čhetniks
Camile uz tebe smo!
Stvarno nam je Zlatko izapro mozak a možda ga nismo ni imali.Tek smo saznali ali ne kontamo ljubav između Zlatka i Jasenka.
Srebrenicu je izdao Nizozemski Unprofor, a klanje nisu vrsili Bosnjaci, vrsili su ga velikoSrpski fasisti, tako da reci da je Srebrenica izdata je hraknuti u lice svim zrtvama kojih nema i njihovim familjja....pravimo fokus na nesto gdje nema 100% dokaza i zaboravljamo ono glavno..ko je izvrsio cin genodic (bila prodata Srebrenica ili ne) i to moramo prvi spomenuti a ne ici u koaliciju sa onima koji su ti noz pod grlom drzali- gdje Bosnjak postaje manjina u Srebrenici-ako to vec nije. SDP i SBB su prodane duse....a velikoSrbi takve najvise vole- ne znaju i ne vole svoje ja i uvijek ce biti pod njihovom cizmom. Vijesti-Srboslavija vise ne postoji
ŠTA JE OVO BA SVE NAKE IZDAJE PRODAJE. ŠTA SE DEŠAVA GDJE SMO OVO STIGLI JADNI MI SVI ZAJEDNO.
camil i suljagic pravi prevaranti. samo se pitam da li je njima bitno biti bosnjak ili bosanac. jadnici
u drugoj rundi hakija meholjic nokautiraon suljagica