Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tu pjesmu danas mozes cuti u vecini bosnjackih kuca jer su skontali do sta su ih doveli taj isti i njegov sin i snaha. To vam garantujem jer danas na ulici ce vam svaki 2 covjek opsovati aliju bez razmisljanja.
GENOCID u Srebrenici je medjunarodno-pravna cinjenica i presuda suda u Hagu i potpuno je dokazan, priznat od pripadnika Vojske RS kao sto je Dragan Nikolic i Biljana Plavsic, a i sam Milorad Dodik je svojevremeno javno izjavio "ja znam sta je bilo u Srebrenici. U Srebrenici je bio GENIOCID to je nedvojbeno utvrdio medjunarodni sud u Hagu", kazao je Dodik. Na osnovu 1587 istinitih dokaza i cinjenica sud u Hagu uvrdio je da je u Srebrenici bio GENOCID, to ne moze niko negirati niti osporiti.
ODAKLE JE SNIMAK??Ko vam je klixe dao snimak, ko njemu itd itd.. Sipa ovo da istrazi!!!...vise je patka neka nego provokacija....a svakako pjeva o Aliji mrtvoomm.I to bas o Aliji (SDA) cccccc mogli su neku drugu pjesmicu naci...ovo je kao i onaj grafit sto onaj mali napisa sam sebi u Srednjoj Bosni neki dan...sve je ovo SDA!
ko god kaze da nema mira bujrum ratujte, samo mene zaobidjite
pa muzika iz auta dolazi,štetočino jedna i jedan i drugi narod brukaš i opterećuješ
Ko god da bude nacelnik mora da slusa svog vožda iz nacionalnog tora ili mu je noga. Tako je i u ostalim gradovima.
bjezite djeco sa ovih prostora ..nema ovde mira ni suzivota...činjenice i realnost su jedno a glumatanje drugo...
To što ga ti voliš jer si dobio funkciju i pare nemora značiti da ga vole i ostali.
kao prvo camile ne zabadaj nos u tudu avliju a drugo sta si ocekivao da se iz crkve cuje ucenje kurana,ilahije i kaside.pa vi iz srebrenice muslije samo kukate,trazite pomoc od drugi zasucite rukave.tako ste i u ratu pa ste zavrsili neslano.poz. iz krajine al ne srpske.
Cuj nema mira. Durakovic ko maksim po diviziji.
Srebrenica je dejtonskim dogovorom pripala znamo vec kome ali nije bio problem da Bosnjak bude nacelnik sve dok Kavazovic nije izjavio kako ne moze vlah na tu poziciju. Sada vidimo da moze.
sto vas ovo cudi kad incko radi goru stvar od holanskog bataljina, koji je bar pokusao ponekog spasiti a ne ko ovaj incko sto samo radi protiv svih antifasista
Ne zaboravite kod ovakvih članaka da SDP nije htjela podržati bošnjačkog kandidata, čak je Naša Stranka podržala bošnjačkog kandidata jer se zna da to znači vise od simbolike imati Bošnjaka.
Ovde nema buducnosti , ovde nema zivota barem narednih 50 godina
Gdje su one silne donacije koje Srebrenica dobi? Ko to opuha pa sad gora bijeda u Srebrenici nego prije rata!?
sto ne bi bilo? aliju ne treba niko da voli ko ima imalo mozga
Točak se okreće i okreće...i okreće. I uvijek se u konačnici okrene u korist onih nad kojima je činjena nepravda i zulum.
Ocigledno niko ga i nece hahaha.... sta treba neko da voli tog fasistu?!