Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćamile, tebe, srebrenčana i Srebrenice mi je na vrh glave više.. Ohladite malo...
Pa sta hoces vise.SDA krade 20 godina u Federaciji sto srbi ne bi isto radili kao i Izmetbegovici.Dodjite svi u opstinu Centar pa glasajte za ridjobradog za dvije godine.Iselili ste se iz Srebrenice i hocete da budete u vecini.Ne moze se zivjeti u Sarajevu a glasati u Srebrenici.Ukinuo bih i dijasporu.Sta oni imaju odredjivati kako ce nama biti ovdje.Neka se vrate pa neka glasaju.Cao Camile, izgubio si.
kao da se bori biti nacelnik zbog nacionalni interesa ... sve do financijski interesa
Sad kad pocnu isplivavati malverzacije sa donacijama i pukne jos jedna bruka. Ko da ih previse nemamo.
Camil korleone od srebrenice
Zali se okruznoj tepsiji. Vidis da sud ovdje ne funkcionise za mnogo vece stvari kao referendum, a da funkcionise za tu sitnicu, cak i da si u pravu.
Jbg, drug, zao ti sto si zijanio ili ti je zao sto sad nemas neki ured u kojem da okacis sliku sto si se slikao sa Clintonom neposredno pred glasanje.. Trebo si osigurat da ces bit izabran pa onda ic u Ujedinjene Narode i rukovat se sa Clintonom, buducom prvom damom Bijele Kuce..
Samo ustavnom sudu, tamo imas sanse jer ce troica stranih sudija glasati za tebe. Niko te vise normalan nece podrzati.
Iskreno zaboli me K za tebe durakovicu i za tvoju Sda stranku, dabogda ovaj srbin osto jos 100 godina na vlasti, mladi ti odlaze ko ce vise glasat za vas ? pa polako ce te gubit i ostale gradove i nek izgubite, pametni odalaze jer znaju da je ovo rupa jedna velika i da nikad nece biti napredka, sve dok Sda familije haraju.
Nema svijet nema ni Evropa ko sto Ćamke ima dobrog dopa..
@bona i nikone. Privatnu u dijaspori..ali ne EX JU..Pa posle studija itd. A bitno da znate protumačiti..
Pomiri se sa cinjenicom da nema vise hapanja donacija i nema vise poslovnih putovanja u inozemstvo ! ENDE ! THE END ! DOVIĐENJA! ALLAHMANET !
Da si svom narodu valjao, glasali bi ponovo za tebe ali ocigledno ne pase svima, (posebno ne dijaspori na koju se svi zale da nisu izasli u dovoljnom broju) dovodjenje cetnika u Potocare i davanjem im na vaznosti a isti su ako ne direktno onda indirektno ucestvovali u genocidu kako Srebrenicana tako svih Bosnjaka ! Sta sad treba svaki kandidat za svaku opstinu koji nije osvojio mandat da kukumace i da se trazi ponovno brojanje glasova po 100 puta ?!
nauci se nositi s porazom, da bi znao cijeniti pobjedu durakovicu... ponavljam, posjeti ilijas i okolna mjesta i zahvali se "svom" narodu na nesebicnoj podrsci, mani se teorija zavjere, nije dobro za zdravlje
Pa kako ta Srebrenica ne procvjeta dok si bio načelnik. Onakav Guber stoji neiskorišten, kako vas nije sramota. Tolike milijarde, pa zar nije bilo dovoljno da se to pokrene, Bando pljačkaška.
Hajde u siriju ili I kuvajt da Te tamo izaberu
Zalice se Bakiru sudiji