Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam vas da se vratite pradjedovima.
Kandidatura Durakovića ishitren korak unazad od strane SDA http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/96423-sbb-bih-srebrenica-kandidatura-durakovica-za-nacelnika-od-strane-sda-je-ishitren-korak-unazad.html
SDA je trazila dogovor oko zajednickog kandidata za nacelnika, a onda sami, pokusavajuci prevariti ostale probosanske stranke namecu neefikasnog kandidata ostalim probosanskim strankama. I ovo je dokaz da SDA nije iskreno nastupala kada je u pitanju dogovor oko Srebrenice, svodeci svu pricu na politiku jedne neuspjesne stranacke politike koja je nanijela veliku stetu Srebrenici, za koju bi SDA-avci morali znati da je iznad svake politike i pojedinca.
Durakoviću napuštaj tu SDA odmah, šef ti je jako neozbiljan i nepouzdan. To što su mimo dogovora \"istrčali\" sa tobom kao \"nezavisnom kandidatom\" je za svaku osudu. Vrlo je vjerovatno da su htjeli odmah da te potroše na startu a da u pričuvi imaju nekoga drugoga na umu.
Među osobama koje su obuhvaćene akcijom su pripadnici policije, prosvjetni radnici i uposlenici u Općini Srebrenica. Po naredbi Suda i Okružnog tužilaštva Bijeljina, pripadnici specijalne policije priveli su Ćamila Durakovića, zamjenika načelnika Općine Srebrenica. Ovakvi nam trebaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa što bi, SDP je produžena ruka SANU i Mileta Laktašenka. SDP su \'92 napali \'nacionalisti\' (čitaj oni koji su glasali ZA na referendumu za nezavisnost) a ne njihova voljena JNA.
Umjesto zajedničkog, SDA bez dogovora isturila svog kandidata
SDP BiH neće podržati kandidata SDA Ćamila Durakovića http://www.klix.ba/vijesti/bih/apo-sdp-bih-nece-podrzati-kandidata-sda-camila-durakovica/120519088