Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predaleko je šupljikavom Riđobradom Srebrenica pa mora kurir doć ha ja....
idem tamo svake sedmice jer drzim pcele,svega mi to je kraj svijeta!!nema napretka nema nicega samo sivilo!!al eto ipak podrska durakovicu ,neko rece bolje on nego vlah :)
Da bogda vam vlah bio gradonacelnik onako iz inata
Nego gdje se ima kupiti ovako kvalitetna zastava sa ljiljanima kao kod Bakira
Ne prodaje, pitam za ozbiljno, sve ove foluske na pijacama imal da ko prodaje kvalitetno
Zato 'informirati' umjesto 'informisati'?
Eto sad se vrati i sam bori. Dobio si tapsanje po ramenima. Kad nista drugo ne znaju. A ni ti durakovicu no sta ces bolje i ti nego vlasi
Niko nama ne smije zabraniti da govorimo Bošnjački. Mi smo se izborili ponovo da smijemo da se zovemo Bošnjaci i niko pa ni Dodik nemere da nam zabrani da svoj jezik zovem Bošnjački .
Bio ja neki dan, tamo nema ni stanja ni zivota nazalost.
Dogovaraju se kako da docekaju opet cetnicku ojebinu Vucica na mjestu najveceg stratista poslije Ausvica..
Sto ne informises predstavnike drugih politickih stranaka ili si se vratio u SDA.