Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi se politickom \"balonu\" pustenom sa ciljem da se zamazu oci javnosti dok veleizdajnicka banda iz vrha SDA, SBIH, SDP legalizuje genocidnu tvorevinu tzv RS kroz bajagi neko usvajanje amndmana za Brcko. KUCNUO JE ZADNJI CAS - BOSNA I HERCEGOVINA USVOJILA SVOJU SMRTNU PRESUDU Izdajnici su zdruzeno krenuli u akciju i sada je jasno da ce biti uradjeno upravo ono cega smo se godinama pribojavali - u Skupstini BiH ce biti usvojen Amandman na Ustav o Brckom, cime ce biti izvrsena dobrovoljna promjena daytonskog Ustava, a to znaci lagalizacija i cementiranje genocidne RS. Sjetimo se jos jednom, Silajdzica smo ubjedljivo izabrali za clana Predsjednistva BiH jer je obecavao da on to nece dozvoliti. On to jos moze sprijeciti u Predsjdnistvu, staviti veto kao Bosnjacki clan predsjednistva, a to bi mogao isto uraditi i toboznji Hrvat i \"zlatni ljiljan\" Zeljko Komsic. IZADJIMO SVI SKUPA NA ULICE I NE PRESTANIMO SA DEMONSTRACIJAMA DOK NAM SE NE VRATI NAS LEGALNI USTAV Repunlike BiH
bosanske heroje treba braniti, hapsiti genocidne srbijance za uzvrat, to je prikladan odgovor.
Potpuno si u pravu bbbb.Nemoguce je uspostaviti civiliziran odnos sa neciviliziranim narodom. Onog dana kad Bosanci i Hercegovci konacno shvate da je to varvarski narod sa kojim se oni pokusavaju nesto dogovoriti tada ce znati sta im je ciniti.
prpa a?
sad kad im jos i Srbia raspise medunarodnu tjeralicu, nece se nigdje moci maci iz zemlje, da ih ne bi slucajno negdje na granicnim prjelazima fasovali... Ima ona stara, ako nisu krivi , nemaju cega da se boje.... :)))
Republika Srbija i većina srpskog naroda su neprijatelji zemlje Bosne i Hercegovine i njenih naroda. Posljednjih 30-ak godina se pokušavaju uništiti sve što ukazuje na bosansku državnost (jezik, kulturu itd) Tako da ovakvi ispadi ne začuđuju. Problem je u nama što smo naivni i pokušavamo uspostaviti civilizirane odnose sa Srbijom. Mislim da rat sa Srbijom još uvijek traje i treba ga izdržati do kraja. Samo što je naša vlast izdajnička i kukavička i nije im u interesu očuvanje BiH. A kako i ne bi bila kada pogledamo ko nam zemlju vodi, Dodikovi četnici, HDZ Ustaše i SDA poturice. Izetbegovići su srpski muslimani i njihova je zemlja Srbija tako da nije ni čudo da dijele našu zemlju.
sta ste mislili ko i zidovi da proglasite holokaust pa da mukte zivite par stotina godina, lopate u ruke bando neradnicka posto su te fore odavno izlizane
Došla maca na vratanca je li? Treba odgovarati.
Sto je bre kvako, pa se*i bre, necu te ometati, pas ti majku genOCidnu hehe
A Ilija Jurisic?
A zasto se niste sastali kao Predsjednistvo Republike BiH i proglasili Dayton neuspjesnim i obnovili pravosnaznost Ustava Republike BiH. Jedino povecanjem uloga cete se spasiti, a i nas sviju.
@Tony Tony, u pizdu se materinu ....goni!
@tu je kvaka Ne se*i KVAKE, jel` te to Dodo naucio tako???
I vrijeme je bilo da se i njima dohaka. jebli mater svoju narocito ovo pseto sandjacko a i onaj pjano sto stalno pametuje i misli da je mnogo pametan. Fali tu i onaj general Divjak jer posrredno i neposredno odgovoran je za desavanja u Dobrovoljackoj pocetkom maja 92e. sto je opet jako uticalo na kasniji tok rata. Kad sve ubojice i zlocinci budu procesuirani tek tada mozemo poceti da razgovaramo i pregovaramo o eventuaslnom buducem suzivotu.
@@Roki U pravu si, zasto bi se trosio kad ce dobiti i \"pastu\" i \"cetkicu\"... Mnogo \"cetkica za zube\"... :))))))))