Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao Zivka,pomilovao neke kriminalce koji se jos nisu ni rodili :))))
Svi pomilovani manje vise iz SDA stranke to ovce glasajmo dalje sada ce opet izbori pa pocinju nova pomilovanja pa jos 20 godina
Pa samo ovakvi slicni Mudimiru su temelji SDA stranke
Narod zna..... I trpi....
lik se miluje kad god hoce i po cemu hoce
Generale,samo taktički,petokolonaši su uvijek bili miševi!
Jes plah lopov ovaj budisa , *** oca svoga...
E moj Buda i ti si svasta milovao ! Koji interesi i koji kurvaluci da ne povjerujes..
Vazno je da ovako na portalu covjek istrese sav svoj gnjev a kad je trebalo izici na ulicu onda smo pogasili komp.i cekali nebi li tko drugi napravio posao umjesto nas ali dok mi ovako lijepo kunemo i psujemo to njima nista ne skodi,oni ce i dalje po svome!Grijeh je psovat uz lijepi Ramazan ali kad nesto ovako covjek procita ,hmmm!
@modem33 naravno da će SDP nazivati i udbaškim i svakavim kad im se ne sviđa što kriminalcima i ostalim lezihl***vićima koji su 20 god.krali na vlasti podigli sidra iz uspavanih luka... Pa shvatljivo je to, ali nažalost ne može zauvijek biti tako.
"SLOBODA" za SDA kadrove
Imao sam od starta osjećaj da je SDP bio upravu oko Budimira. Kako može neko poput njega biti dostojan funkcije predsjednika Federacije! Svuda u svijetu bi sam dao ostavku poslije jedne a kamo li svih afera u kojima je glavni kolovođa.
I onda SDA kaze kako je ovo polıtıckı progon a po ıszlasku ız prıtvora cekaju ga funkcıonerı SDA. Svasta
U ovoj zemlji je najbolje biti primitivni krkan,po mogucnosti baviti se nekim kriminalnim poslovima i utajama poreza,dobijes pet,odlezis godinu i pravac Thailand u penziju!
I Budimir je i dalje napolju???? Pa BiH sta ti rade!!!
Opaa izasla lista ... koje je budimir pare obrnuo za ova pomilovanja...
Retardirani klixovci , tata vas *** i gazzda pitarski ... Danas igra sampion drzave u LP , udostijite se da objavite , makar i bez slike , stoko polupismena ...