Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Dunovic jedan od rijetkih politicara koji ulijeva neki razum i pamet da nesto pametno uradi, sve ostalo goli kriminalci.
Obavezno minimalac povecati na 600 km oslobodjen svih poreza ako mislimo zadrzati imalo radnike ove zemlje. Ljudi ostat cemo bez radne snage, od uhljeba se ne zivi, realni sektor potrebno je urediti.
Sta je sa 80% privatnih poslodavaca koji pola plate isplacuju "na ruke", provjerava li to iko, zar to nije utaja poreza kako od poslodavca tako i od radnika.
neka neko pokrene ustavnost onog zakona o boravistu prebivalistu koji krsi sve Konvencije ...
100% tacno!!!!
dunovic je Neustavno osisan ...
sindikate oma ukinuti, ne trebaju, nek se nose tam onome kome služe. tu bagru treba rasturiti. ima zakon, ima inspekcija ima vlast koja je odgovorna, koja mora da štiti zakon i prava.
dunovicu sindikati ovakvi kakvi su(mikrokreditne organizacije i trabanti proslih vlasti)nisu vasi pravi sagovornici o pravu radnika jer oni svojim sudjelovanjem u pljackama zajedno sa vlastima i doveli radnike u robovski polozaj obidjie radnike na licu mjesta i vidjet ce te o cemu se radi i iznenadit ce te se u kojem vijeku i u kakvim uslovima zive i rade i ustanovit ce te da ih je 70% gladno
dunovicu bog ti da o zdravlje samo molim te napravite inspekciju u ukc,elektroprivredi bh telecomu pa ce vidjet da to nisu radnici nego robovi stranackih rukovodioca koji nemaju nikakva ljudska prava ustvari oni su u radnim logorima samo ruku na srce imaju platu
A zakon o penzisko invalidskom osiguranju, jesu li demobilisani borci oštećeni, podnesi apelaciju za priznavanje ratnog staža.
a u ovoj drzavi je vecina radnika pod mobingom, oni koji moraju sute i trpe, a ko je imao mogucnosti otisao je daleko odavde il se sprema na taj put...jad i cemer...
tesko protiv mobinga...haj stisni pa prijavi
Sta je u BiH ustavno? Ni ustav nije ustavan.