Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đaba krećite i u SDA i u DFu. Izborni zakon ili njegove izmjene se usvajaju sa 2/3 većinom. To znači da o tome moraju odlučiti i SDA i DF.
Gledaj što ustašhki teroristi i Čovićeve skripte sa Poskoka brane nametnute trojanske kučke.... Majku li vam Pavelićevsku j...m .
@Barbarez upravo i ja to htjedoh da napisem tebra moj usrase brane trojansku izdajnicku bagru i sa poskokovim skriptama sebi stimaju top komentare i sramota da ih Klix pusta uporno al u oktobru im to nece pomoc kad im budemo poderali guzzove 🇧🇦💚⚜️
Ja ne znam šta ovom narodu treba da se desi pa da nešto poduzme vezano za političare!!!
Šteta što je i Milan Dunović podlegao diskursu uvreda i pljuvanja, ali je vjerovatno razumljivo da je u strahu od gubitka vlastite fotelje i lagodnog života sve dozvoljeno, pa tako i dodatno trovanje ovog ionako napaćenog i unezvijerenog naroda mržnjom i bijesom.
Nije niko ''kapitulirao'', nego su stranke postale korporacije, a sistem vrijednosti društva i ekonomije tehno-kapitalizam. Kakve ''demokratije i socijaldemokratije'', to ne postoji više. Postoje samo ekonomska i vojna sila, proizvodnja i trgovina. A sve stranke i organizacije moraju postati što masivnije korporacije, inače ne mogu biti konkurentne i nestaju, zbog globalizacije i umreženosti svakog sa svakim, svugdje i lokalno.
Kod nas, po lažnom Ustavu, država BiH nije jedna nego tri korporacije. Može postojati samo jedna. I Bosna će pobjediti i biće samo 1, čim rasformiramo lažne ''konstitutivne narode''. Ostaće Bosna i Bosanci, jedna korporacija, kao što je bilo oduvijek i biće zauviijek. Pitanje je samo datuma i metode.
Oj ovaj ce u tabut iz fotelje. Liku drage drzavne jasle, a od njega koristi ko od lanjskog snijega
Milan Dunović e nek si im rekao Misljenje je kao prdez svako ga ima samo sto politicari imaju ekskluzivno pravo da svoje misljenje iznose u javnost i truju narod naokolo
Hajde ba Dunovicu odleprsaj u skokovima. Upravo nas je tvoja i politika tvoga sefa dovela do ove situacije.
nije vise DF nego IDF…bakirove kuckice
Dunović jedva dočekao da napamet priča.Tehničke izmjene mogu samo biti bolje,a onaj njegov i oni sda-ovi iz CIK-a bogami lete i to je njemu kapitulacija.
Tvoji koalicioni partneri su baš moralne gromade🤣
Joj koliko je samo na klixu trojanaca ,gluho bilo...
Pici na Hayat, da te malo botovi utješe
i ti si ispuhao ko dusica.. vjeciti palamud.. df-ov genjac
kad je df u koaliciji sa SDA, hdz i SNSD to je spašavanje države, kad je SDP, nip i ns u istom onda je to prodaja države. koji dvostruki aršini, koje predstave za javnost
Ne laje kuca zbog sela
Gledaj što ustašhki teroristi i Čovićeve skripte sa Poskoka brane nametnute trojanske kučke.... Majku li vam Pavelićevsku j...m .
narod je kapitulirao i sa vama i sa njima, sve odron do odrona
Da podsjetimo da je DF na prošlim izborima skoro preuzela ulogu socijaldemokracije, SDP je ostvario malu prednost. Poslije Nikšića DF preuzima ovu ulogu. SDP ide stopama SDU-a.