Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad je sasvim jasno da je ovaj dunović zločinac poput TELEgeltije, USRANI SUD FEDERACIJE JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA POD PUNOM KONTROLOM ZLOČINAČKE TROJKE:DUDUK,ČOVIĆ,ŠĆEPO I DAVANJE DODATNIH POGODNOSTI OVIM BANDITIMA JE ZLOČIN!
Ko o cemu, Postar o Zakonu. Bolje se bavi prigodnim markicama za postanski saobracaj. Savjetovao mu savjetnik, inace gazda Tite (sa srednjom skolom).
Kako ja razumijem treba da damo pare i da se nista ne pitamo. OK, samo ko ce kontrolisat rad suda, kome su oni odgovorni i za koga rade.
Da ih neće to spriječiti da uzimaju mito ? Sada imaju veću odgovornost ?
iliti "nadleznosti"
@ogledalce Nadležnost je najmanji problem.
Protektorat još nije spreman da da sudovima nezavisnost.
Odlicno Dunovicu !!! Sudije treba da su nezavisni i trebalo bi ih mijesati medju kantonima kako bi se osigurala sto veca nezavisnost i nepristrasnost....