Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se divno probuditi u zemlji u kojoj je lagumdzija na vlasti!bolji osjecaj ne postoji!tako sam sretan sunce mi sija iz ociju a osjetila trepere u zelji da ta vlast potraje!divni kadrovi sdp cine nam zivot ljepsim jutra svjetlija,noci nezaboravne srce nam kuca za njih i samo za njih.o ljubljena postavo ,o drzavnicka mudrosti,o spasitelji,kako je zivot lijep kad vi bdijete iznad nas. voliiiiiiiiiiiiiim vassssssssssssssss!!
REALNO govoreci: J.E.B.O ti zemlju u kojoj spodobe sa imenima kao sto je DULJKO(!!!) - s takvim sabanima smo se samo sprdali prije rata a dajgle sad! - nisu prodavaci somuna i sitni sverceri vec - ministri!!! Duljko, sabane, nema k´o kanale kopat, svi hoce u ministre....
jarane gl.up si do bola!vi cijepate drva za dnevnicu od 10 km i ti nekom solis pamet??eto sta ti je dodik cudotvorac napravio!mi smo za vas amerika !
Čuj ekonomski analitičar, a zove se Duljko. To bi bilo ko kad bi se Marko Kraljević umjesto Marko zvao Rabindranath Kraljević.
i nek ode sve u 100 piz.di mate.rina jadna je nazovi drzava u kojoj ima vise dzam.ija i crkvi od kakvih takvih proizvodnih pogona molili ste boga da vam da da ne radite... dozavali ste ga zajedno sa gladu :) crkni zao.stala vjernic.ko nacio.nalis.ticka sto.ko
''Ja se zovem dijasporac, nisam bio ratni borac, Bosnjaci mi ime dali, kada su me protjerali, protjerali k'o Srbina, rukom vlasti Poturcina. Sve su moje opljackali, meni novo ime dali, nisam vise Marindvorac, sad sam za njih dijasporac, al' u tome pravde ima, sad ne zivim s Poturcima.''
SDP 2011-komponovanje vlasti... 2012-komponovanje vlasti... 2013-komponovanje vlasti... 2014-...???
Pa ljudi moji,BiH je katastrofa ! 20%stanovnistva te drzave zivi od jednog obroka dnevno-12 mjeseci ramazan ! Eto vam obecane zemlje 'vidovitog' Alije Izetbegovica koji se kleo da nece robovati nikom. Nece robovati,ali ce njegov narod gladovati.Jos da vam nije dijaspore davno bi vi [ mislim iskljucivo na 'bosnjake' ] bili rahmetli.