Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjaju oni merkelovu sisu i socijalu da se ne lazemo
svejedno ne sanjaju bosnu sigurno
Po drustvenim mrezama se siri informacija da su na Vilsonovom sinoc napadnute 2 djevojke od strane migranata. Jedna oborena na pod i ozbiljno povrijeđena. Zasto mediji ovo ne objave?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj molim te, zele u Spaniju iz Maroka koja je udaljena svega 15km od Maroka morskim putem ali zbog rigoroznih mjera na moru krenuli su preko Alzira Tunisa Libije Egipta i Balkana. Boga pitaj ko je vas poslao vamo u EU. Ja da hocu u Spaniju ja bi preronio tih 15 km mora.
@KraljevinaBiH Vjeruj mi mogu kopnenim putem za par minuta plažom iz Maroka preći u Meljilju.
Mrš u pi... Mate.... Pas im majku je... Bagra neradnička
Goni ih u mater. Mislite ovim clankom raznjeziti ljude. Evo sve suze niz guzicu.
Pa što svi kod nas zaglave da sanjaju. Nek sanjaju malo negdje drugo, dosta nam je naših belaja.
I mi smo zaglavljeni u BiH i sanjamo Evropu pa šta?
Moju rodicu je jucer migrant verbalno napao jer se nije htjela okrenuti na njegove pozive `sister, sister`. Nazvao je svakakvim imenima i psovao cak na bosanskom!!!! Ljudi moji, ovo je preslo sve granice. Djevojke, momci, narode, cuvajte se!
Smrdljivi arapski klošari. Čuj ovo, prof. Klavira i apsolvent prometa. Pa što ne apliciraju za vizu u konzulatu, visoko obrazovane Europa prima. Ali ne, mlatimudani bez dokumenata (i svjedodžbi) ilegalno prelaze granice da bi se nakačili na socijalu. Sve to treba umlatit i bacit u jamu
Vidi kliksa kako radi u korist vladajuce kaste. Masala,3 doktora nauka sa lijepim djecackim snovima o zapadnoj Evropi. Mora da mi koji gledamo te klosare svaki dan - grijesimo. Oni su samo neshvaceni. Hvala kliksu sto ste nam otvorili oci
Evo sav sam se naježio, čak mi se i dlake oko hašimage digle, koliko me me dinula ova priča o ovim migrantima.
šljam samo protjerati
Ubi ubi ubi pederaaaa, pederaaaa, pederaaaaa
Predijte imena i istetovirajte krizinu, ocigledno nije dovoljno sto niste religiozni.
Hebo vam oni sve.
I sad se mi trebamo sazaliti sto ih ne pustaju ilegalno preko granice i objeručke prihvataju na socijalu,mozemo li onda svi tako? A realno u centrima za migrante imaju bolje uslove nego pola BiH gradjana.
Moj grad broji 15 000 stanovnika i 10 000 migranata bez dokumenata. Ja sam odselio , jer su mi sve unistili: posao, prirodu i slobodu. Danas sam u inostranstvu i radim ko konj da bi platio stan i hranu , a oni kad dodju i izjasne se kao gay dobiju stan, besplatan kurs jezika, kartu za prijevoz i 400 eura za zivot, E zato ginu da budu na zapadu, nedajte na njih, a napravite reportazu o svom narodu malo za promjenu
klosari i narkomani
@DrzavaTuzla Ja bih prije reko da je tvoj IQ 80.