Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi jedan veliki vic
Bosnjaci i hrvati treba da grade dobre odnose jer imamo zajednickog neprijatelja. Hrvati trebaju da biraju svog clana predsjednistva, a dom naroda treba da stiti samo vitalne nacionalne interese definisane ustavom, a to svakako nije peljeski most ili kojekakve budalastine.
Samo nabrojati par stvari u ustavu kljucnih za opstanak naroda i to je to, i onda imas odblokiran federalni parlament da donosi odluke i zakone bez obaranja na domu naroda. To bi ujedno olaksalo situaciju u federaciji i poboljsalo narusene odnose dva bratska naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Aferim... Ipak idemo u progres... Zajedno
Nekako mi se cini da duvaju novi vjetrovi, koji ce stare korumpirane prdonje otjerati sa vlasti, i koji ce omoguciti ovom narodu da normalno zivi. Ako ne normalno, onda barem normalnije.
Jel nora biti Hrvat po kradezeu ili bilo koji hrvatski predstavnik? Ne laprdaj nama treba patriota ma kako da se on zvao i predstavljao
U normalnim državama postoji samo jedan Ustav i to državni.I ono što piše u njemu je početak i kraj a ne da svaki zaseok ima svoj kakav hoće.
A pun mi vise i Hrvata, i Srba, i Bosnjaka. Hoćemo li ikad krenuti naprijed. Normalna država, normalni ljudi, da nam svakodnevnica ne bude politika, mržnja, vjera, nacija. Hoćemo li se početi obrazovati, odgajati, kulturno uzdizati? Znam da nećemo, ko nas hebe
a jesu li to dosad bošnjaci bili bez jezika ?
Ne zaboravimo.. U Srbiji žive Srbi, Madžari, Rumuni i Albanci..u Bosni žive Bosanci muhamedanci, katolicu i pravoslavci...u Hrvaskoj su Hrvati ,Italijani, Slovenci i Srbi itd.. kratko i jasno 🤷‍♂️
U svojoj zemlji postali svoji? U svojoj zemlji dobili svoj jezik? Pa vama ni Afrika nije ravna, toliko ste napredni.
Kako lijep i miran dan.Nema ništa vezano za Dodu,pa me malo brine,da mu se šta nije desilo.Lijepi je kad ne preskaće terapije za svoju šizofreniju.Odmah je uredan,sa svojom glavušom.
Smidt dodje i prvo u Hercegovinu kaze to i to odmah da se uradi i gotova stvar . Nema sale sa Svabom samo jako gospodine Smidt
Sad ce pasti cijene nafte, meso ce pojeftiniti, dnevnica porasti ...svi ce da zive puno bolje...
i ko ce odgovarati...pa u bih niko ne odgovara...cirkus drzava za lopova
Tako treba. Sad tražite konstitutivnost Hrvata u RS-u, borite se za Hrvate Bosne i idemo svi zajedno, za naš narod. Ovo je i naša država, pripadamo ovdje. Jednaka prava za sve na cijelom teritoriju BiH.
Au pa ok ali ako je to zrno uvertira za trazenje promjene drzavnog ustava i potezanje brda usluga za uzvrat , treceg entiteta, apelacuju UE koju je odbacila za kontitutivnost natoda "eto kako mi slozno radimo" onda i nije cemu ni pomenu.
Ne znam sta ovo zapravo sve znaci i dosad se u skolama ucio bosanski jezik a srbi su se zaposljavali odnosno uhljebljivali po nacionalnom balansu, koliko sam se puta nekad davno prijavljvao na radno mjesto pa dobio odbijenicu zbog nacionalnog balansa
Sad ce Srbi da sve blokiraju i koce svaki napredak ako budu u mogucnosti😏
Nabijem vas i jedne, i druge, i trece. Glupe ovce svi zajedno. Zasluzujete Bakira, Sebiju, Zeljku, Fadila, Covica, Dodu…..
Kazu da i oni tebe nabiju.:-)
I zar je to problem.