Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đikani su stari licemjeri, dobili ste etnički čisto Trebinje, pa opet idete u grad koji ste bombardovali jer vam tu nevalja, ima li išta na svijetu da vlasi znaju napraviti, od Beograda kojeg je čitava Juga izgradila su napravili selendru, do sada su dokazali da samo znaju ukrasti, oteti od komšija koje proglase za "izdajice" bukvalno ništa ljudsko nema u njima..
@SelmoOperativnaZapad isto tako i Sarajevo, napravili mu štete ko niko u njegovoj historiji a sad se dovlače sa Pala da bi živjeli od njega.
Vidiš kako servo-četnici odmah izokrenu stvar.Za njega je zločin što i sad 6 000 trebinjaca ne radi u Dubrovniku.Očekujem da se Vučić javi i kaže kako su svima od tih 6 000 oči izvadili.
I ovo je politika. Ono necemo suradnju ali nam posljite radnike a dubrovcani opet idu u kupovinu u trebinje i uzivaju u njihovim restoranima. Ja bi to vec nazvao suradnjom.
Čuj, da se ne vraćamo u prošlost? Napravite belaj a onda hajdemo kao da nije ništa bilo. Prvo treba platiti za zlodjela a onda može priča o budućnosti.
Prije rata radilo 6000 Trebinjaca pa lijepo ste se odužili zato pa ste ga sravnali sa zemljom 91, Ranpa i doviđenja jebalo vas Trebinje neka rade u Trebinju za 500 km
Dubrovnik je srpski grad. Sveti Vlaho je zastitnik grada Dubrovnika
Treba tuziti tkz rs za izmirenje ratne stete.
Eto vam most!!! Ja mislim da ste se vi pomirili, pitajte Kolindu i Milorada!
Aaa to su granate iz aviona koje je cova tankario u sokolu
Usustili se oni pokatoliceni srbi, kao i ovi popravoslavljeni. Juce su se radovali skupa blokiranju drzave u kojoj zive. Nece jos da se svadjaju. Ne volim serve, ali od svih serva, najnormalniji u ratu su bili ovi iz Trebinja, ako se uopste o normalnosti moze govoriti. Nisu dozvolili onim pijanim hordama sto su sa kamionima dosli da nas pokolju i pobacaju u masovne grobnice. Doduse, stoka je ubijala Bosnjake po selima. A ovaj Frankovic treba da zna, da je i on prije bio servin.
sutra pod hitno nova sjednica RS da se vidi je li to u interesu RSa...i pod hitno ce da se izglasa da jeste ...i treba da se izvinu...inace ce Miletu odbiti od place
A kad ce Dubrovnik da trazi izvinjenje od Kalisi, sto je njen zmaj razorio grad?
G0vna c3tnicka
Vlaska posla.