Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvog primjera i hiljadu drugi,bivse komunjare koje danas glume velike hrvatine,pod okriljem svoga glasackog stada ovaca,pljacka ovu drzavu i bogati svoju porodicu i svoje kumove,dok pravi istinski katolici zavrsavaju po bausteli njemacke i irske,Ovako je isto i kod veliki Bosnjaka toru i kod velikih Srba u toru..Gledajte ovce vase cobane,pa i dalje ih birajte i stitite...stoko primitivna,ne vidite dalje od njuske svoje..
Ma ukinuti torove i pripojiti se hr i puno bi toga bilo rijeseno
Ako već idem na godišnji, koji k*** ću ići na neko hercegovačko selo da gledam Dubrovnik umjesto da odem u Dubrovnik? Bio na godišnjem,gledao Dubrovnik sa sela.. Ma daj..
SDA ništa nije uradila 30 god za državu, samo kradu, bave se nacionalizmom i rasprodaju po BiH, a i imovina vani je moguće njihovo maslo da zzmu pare u džepove
Ma ratni profiteri sve, general ima vile i poljane...
Pa ZAŠTO TUŽILAŠTVO ne pokreće KRIVIČNE PRIJAVE protiv lica koja su PRODAVALA državno ZEMLJIŠTE !!!
Kako da ne doće red i na to kao svr drugo što otimaju
Sad država fino vrati svoju nelegalno oduzetu imovinu i još profitira :)
Pas laje a karavane prolaze.Nema infrastrukture a vile se prave.
Ovdje cemo da pravimo deponiju ABD
Imam i ja komsiju na Peljescu, treba mu 45-50 min. do plaze i jos se fali, a meni 2-3 minuta. Prve komsije mu kojoti.
Pokrenute medjunarodnih spor,zamrznute svu Hrvatsku imovinu u Bih I pozovite ambassador a a prije toga izadjite iz koalicije sa fasistima
Nxkdlđd
Tako što nam Srbi i Hrvati u BiH ne daju disati, oko svakakvih gluposti se moramo natezati sa njima tako da nemamo vremena za stvari preko granice. Ova situacija u BiH je nemoguća.
Nekom rat,.. nekom brat..
SDA HDZ SNsD ukrali i prodali sve sto su mogli ..
Fino, uz pomoć SDA , ZNA SE
E tu treba napraviti odlagalište radioaktivnog otpada. Baš bi postrojenje imalo lijep pogled na Jadran....