Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim ovog covjeka sva se najezim od neke nelagode
monstrum
@BiHer upravo tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sta je ovih uhljeba braco moja mila vise nego pokemona
Priznaj Piramide u Visokom pa ćemo naći jednu i u Širokom.
Kad KLIX neće, moram JA ... U Turskoj je upravo vojni puč ... Iskoristila se prilika dok je Erdogan na odmoru u Bodrumu ... Helikopter raspalio po vojnoj komandi .. Hitna na terenu ... F16 nadlijeće Istambul...
Sav sam u upitnicima. Ljudima se desilo ono sto ne daj boze da se ikome desi. I bio sam i jesam na njihovoj strani uvijek. Ali odkud ba o ovome da sad prica. Ne daj mi Boze ni meni ni nikome ali moj zivotni cilj bi bio osveta i odmazda. kakvi stećci, unesko, unicef...... Ovdje je ba fotelja vaznija od svega.
@acti Ma ne znam i da Bog da niko ne znao. Ali gledas ga prije dva tri mjeseca u onoj situaciji a onda zoooom stecak, unesco...... Mislim wtf
Svuda u svijetu glavna vijest je Nica, samo na klixu stećci. Cijenimo originalnost.
Balijama u Zetri se sjetim mrtvih, ali ne fatihom!
Vazdan cekam da se ovaj ublehas javi :))))
Dubravku nije uspjelo u ministarstvu pa sad ko biva on fin
Bosanski stećci, neka se zna.
stećci...a sramote
bio sam u gradacccu😂😂
...mislim da bi sve "države" nastale raspadom sfrj trebale, udruženim poduhvatom, izborit status balkanskog idiotluka kao svjetske baštine. odgovorno tvrdim da svi argumenti u prilog tome postoje.
commiemarshhal , ...zar i Janeze tu ubrajas ???
@gradimir ...obzirom da su birali i izabirali onu slinu od janše, sasvim lijep osu potvrdili autohtoni balkanluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma kakvi stećci, ništa dok UNESCO ne stavi pod zaštitu piramide u Visokom.
Neda reis, ko bi onda išao u džamije.
@drugovi.carice Ma ništa se ne boj, sve se to kod nas sklopi u harmoničnu cjelinu: i vjera i sujevjerje, i Reis i političar, i tolerancija i đikanofobija, i džamija i piramide, i ljiljani i polumjesec... Ovo je Bosna, jednom shvatite.