Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni ja nisam Bošnjak nego Bosanac,.. al malo nas brate.
upravo tako,samo sto su kod nas ovce pa moraju slusati sta im kazu vodje...sa onim popisom smo jos vise potonuli u ponor jer smo se podijelili kako rezim trazi.
Ma vi ste zatucani Bošnjaci . Onaj čovjek što zaboravi svoju historiju i prošlost zaboravio je sam sebe.Takvi ljudi se ne mogu nadati budućnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da srbi nisu izvršili Genocidnu agresiju na BiH Bošnjaci i Hrvati bi uvijek živjeli u miru!!!! ŽIVA ISTINA
da Hrvati nisu zablili nož u leđa Bošnjacima 93. danas nit bi bilo Srba u BiH nit bi se Hrvati i Bošnjaci ibretili čija je pametnija
Da srbi nisu izvršili genocidnu agresiju na BiH riječ Bošnjak uopće ne bi postojala. Živa istina. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bosna ce bit normalna drzava kad se odavde protjeraju srbi, hrvati i bosnjaci i naseli neki normalan svijet ! Sto rece neko pametan !
NE ZNAM ODAKLE BOSNJACI. NEKAD BILO MUSLIMANSKO DRUSTVO GAJRET, A NE BOSANJACKO DRUSTVO.
Mb82 Ko-ko-dak!
Bosanac - jer nas etnonacionalne politike vode u propast, a Lovernenović je čini se bistar čovjek čim se on ne razmeće jednonacionalnim stvarima, već gleda opći interes građana BIH
KONA HRVATICA MI OFARBALA JAJA!!!!!! :-)
Kad covjek progleda pismenost /citaj: nepismenost/, prostakluk i primitivnost kojima negatorski "kriticari" lika i djela prof.. Lovrenovica osporavaju njegovo izjasnjenje te njihove "argumente" od kojih se kultiviranom i educiranom covjeku, antinacionalisti stvara guta u stomaku, onda tek shvata kakve gnjide i intelektualne gnjide gamizu po ovim bosanskim prostorima i portalima. Gnjide koje nisu ni do koljena ulazenom profesoru....
Ma laze Lovrenovic kao pas, proglasio je Bosnjake srednjevjekovne Bosne kao Hrvate. Ne vjerujte mu narode nista. To je klasicno uhljebljavanje. Prodao stecke Srbiji i Hrvatskoj, ma nije trepnuo kad ih je dao Srbima i Hrvatima. Ja stasau resepktujem, medjutim ovo smece, ovaj mrzi Bosnjake vise nego Srbi.
šta se čudiš, on je stara zadojena komunjara kakav socijaldemokrata i k.... lafo antifašisti a nema većih fašista od njih gori su i štetniji za BIH od četnika
Pa Lovrenović na sarajevskoj sisi nije ni mogao drukčije riješiti svoje nacionalno pitanje. A sa ostalim Hrvatima tako neće ići.
Bitno je da je neko čovjek, a ne koje je vjere! Zato i ne volim nacionalističke stranke, koje zavađaju narod radi sticanja vlastitog profita!
Stop nacionalizmu! BiH treba da bude država građana. Podjele u tri tora omogućavaju Bakiru i Čoviću i Dodiku da unovče naše strasti oko tih glupih nacionalnih pitanja. Nikad nacionalističke, samo građanske opcije.
Ja sam rijesio presudu "sejdic-finci" izjasnio sam se BOSANAC!
LAZE STASAU, PRODAO SRBIJI I HRVATSKOJ STECKE NIJE NI TREPNUO.
SVI NEBOSNJACI IZ SARAJEVA UZELI ISTU FORU OD KOMSICA, A SVE U CILJU DA ZAVLADAJU SARAJEVOM I DA BOSNJACI IMAJU STO MANJE VLASTI. ZNAM TE PUSKO, KAD SI PISTOLJ BILA!
TO JE ONA POLITIKA, MOJE GRUDE, MOJ NEUM, MOJ SIROKI, MOJ ALUMINIJUM, MOJA BLUKA, MOJA BJELJINA, MOJE TREBINJE I NASE SARAJEVO. :D
Nisam ni sumnjao kako ce se izjasniti Dubravko Lovrenovic. Uvijek samo vjerovao da smo istomisljenici. Zasto? Stoga sto sam pratio njegov znanstveni, kulturnjacki, pedagoski rad i drustveni angazman u kojima se lako prepoznavala gradjanska orijentacija i nesporino bosansko rodoljublje. Initelaktualac par exellence.r
eh dubravko dubravko.......pa kako ćemo onda znati koji su naši a koji oni aonamo? :)