Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"" Keljmendi je jedan od najvećih kriminalaca, ne samo u ovom dijelu svijeta, već i u Evropi."" Izjavio je Čampara...... Sram da te bude Čampara, ti tako ponizavas i vrjedjas "naseg" ministra Fahru, pored Fahre zivog ti titulu najveceg kriminalca poklanjas nekakvom Keljmendiju, ovo je udar na Fahru i na njegove sve kriminale, covjek toliko kriminala pocinio i ti opet titulu drugom dodjeljujes, nek te je sram i stid Čampara,,...
Samo me interesuje gdje nađoše ovog tužioca!
Ovaj Dubravko Campara prije sudjenja proglasava ljude kriminalcima i ovakve izjave su ispod svakog profesionalnog nivoa. Cemu onda sudjenje? Jaoooo kad Campara dodje na red.
Profesionalnost? Pa pogledaj samo kakav je papak stao pred kamere...
Ovog na slici da sretneš i da ne znaš ko je pitao bi ga ima li panj il pištolj za prodat, tako pošteno lice ima...
mogu misliti panike kod fahre jer ako ovaj propjeva odose tornjevi..ptice na grani znaju da su oni prijatelji i da su zajedno u biznisu!
Ne u biznisu nego u showbiznisu
Svejedno je da li je pojedincu drago sto je uhapsen ili ne, BiH (a i sire) je svjesna da je da to losa vijest za drzavu a i narod, izjave i komentari su suvisni. Svaka drzava ima sloj 'kriminala' koji kontrolise i upravlja ilegalne radnje, najbolje karte izvukla je drzava koja ima dobar odnos/sporazum sa tim slojem, u kojoj kriminal ima svoje mjesto u odredjenoj mjeri. Uklanjanjem jednog dolazi drugi, i taj ciklus ce vjecno postojati. Iskreno se zapitajte, kome je licno smetao?
@m11do Da imas pameti kao sto nemas bilo bi dobro. Keljemendija trazi SAD i interpol, ne samo BiH glupane! Ameri ce mu pojedinacno suditi stoko zatucana
Objasni ti to Fahrudinu!
Kako ste dosadni sa fahrom, to sto su nekad bili poznanici kakve to sad ima veze sa stvarnoscu? Fahro ga svakako trazi da ga izruce u BiH zbog sudjenja, ne smarajte vise
@h8er Dosdni ste vi sto ga branite. Naravno da Fahro trazi da Keljemendiu sude u BiH jer ce tako moci utjecati na njeg i samo sudjenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)