Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalizmu su gorivo nepismene budale. SDA i Žuti Bakir su instalirali u sve pore sistema nepismenu telad jer su i sami nepismeni. Truhlo je sve u Bosni, od vrtića d8 Univerziteta - sve je uništila SDA i šošoni. Nema pomoći za ovu zemlju i spasio je se onaj ko ode. Ljudi koji iftare i pričaju gdje će šta ukrasti - ne može to naprijed, ne, ne!
Naravno, daleko od toga da podržavam bilo kakvu inicijativu Namir ef. Ibrahimovića, a pogotovo suboraca mu, plaćenih da nas ubjeđuju kako je svemu problem islam i bošnjaci. Pročitani ste, okačite mačku o rep sve što zborite. Ta paljanska priča nas ne dotiče.
Ima li na YT?