Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdulah Kric pored Kalesije pronasao fosile stare nekoliko miliona godina. U komentarima, shodno temi, mozete citati o genocidu i ratu od prije 20 godina. Bravo gradjani, bravo! Za tri dana neko ce i pisati kako je u Bosni moguc suzivot, kako ce ovo biti zemlja svih njenih gradjana itd itd. Kukala vam svima crna majka.
Dobar hobi a nedostatak interesa je tipican, nase "strucnjake" ne treba ni kontaktirati oni ce sami doleprsati kad neko drugi p[otvrdi.
Obavezno "..do sada mi se niko nije javio i ovom prilikom pozivam sve zainteresirane stručnjake da me kontaktiraju. " Ovo znaci ili "vazan sam, drugi treba mene da kontaktiraju ... " ili - covjek jednostavno nema pojma koga bi o ovome trebalo obavijestiti, koji bi se to strucnjaci mogli za ovo pozanimati :) Odusevljavaju me ovakvi samouki strucnjaci koji znaju odokativno procijeniti starost fosila na milione godina ... 'ta ce geologija ...
Da je našao sanduk zlatnika saletili bi se tamo i članovi Predsjedništva Bih i svi šefovi stranaka i svi patrioti iz sva tri naroda, bilo bi tu guzara iz svih 21.000 ne vladinih udruga, čak bi i iz susjednih zemalja dolazili "arheolozi" i razni predstavnici medija, a ovako čovjek našao samo fosilne puževi i te stvari....
Emir Spahic iz Kalesije
Ovaj lik je isti Paravinja
kojim metodom je utvđena starost ti pronalazaka, službeno ne lupetanje birtijaša...
Eto neka svako malo razmisli koliko smo mali, prolazni i nebitni. Za 50 godina mnogih se niko nece ni sjecati, za razliku od onih koji ostave vrijedne stvari iza sebe kao npr. Mesa Selimovic.
Odma ti to tusni nekome vani, ne bi li se opario. Od ovih nasih mozes dobiti samo za cevape...
Vidi Abdulaha. Ovo je pretpostavljam tipicni primjer one bosnjacke arijevske,neiskvarene rase za razliku od cuvene srpske-crne i garave?
haj sve kontam, al kako nekoliko miliona godina kad je 2016-ta tek? nije on to nesto dobro istrazio :/
ne vjerujem ja u to
I bas da ih Paravinja nadje... Pu, jeb... Sala mala :D
svugdjr u svijetu bi za ovo dobio pare... kod nas ce dobiti kaznu jer je kopao bez dozvole
Evo, otvara se novo poglavlje srpske hISTORIJE.
Opsjednuti ste Srbima. Mozda bi moderna psihologija mozda da se pozabavi bosnjackom patilogijom. Neko mozda moze i da doktorira. Kad neko da svoje misljenje na temu koja se tice Srba, razumijem, ali na ovakve teme kad se u svakom drugom komentaru trazi analogija sa Srbima to je pokazatelj koliko je bosnjacko drustvo ubijeno u pojam i koliko zivi sa hronicnom opsesijom i mrznjom.
@Mickey10 O čemu ti? Ja volim, zapravo ne, OBOŽAVAM one koji mrze moju zemlju, koji su 4 godine pokušavali da me ubiju, one koji su zapalili žive ljude u kući, za dva dana strijeljali 8000 civila, srušili više od 500 džamija. Volim i one koji opstruiraju moju zemlju i sanjaju nezavisnost svojih paradržava izgrađenih na zločinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja mislio on pronašao T-Rexa,kad ono puž! Koja paradigma za opće stanje u našoj državi.