Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državnici ? Pa na slikama su samo kadrovi iz SDA.
stbi smrde.
Sile koje nasrću na Bosnu umorit će se, mi se nećemo umoriti Alija Izetbegovic
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Najbolje su ove sto na po’ glave stave maramu a pojma nemaju šta je marama...
🇧🇦
sta je marama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svim gradjanima BiH kojim znači nešto ovaj dan , šaljemo puno pozdrava , selama moj suprug i ja kao pripadnici bivse AR BiH . Mi taj dan obiljezavamo ovdje u Kanadi sa našom rajom iako smo uzeli kanadsko državljanstvo. Volimo te naša rodjena zemljo .
Dan nezavisnosti je temelj naše slobode. Volim te Bosno i Hercegovino! Sretan Dan nezavisnosti cjelokupnom građanstvu naše lijepe BiH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Da je srece pa da je Bakir 10% oca rahmetli,svima bi nam puno bolje bilo,ali nije on jedini tako da bam se svodi na isto.
na mezar debilcino
Volimo te
u bih ima 1.600 braniteljskih udruga. pa da sutra kina zarati nema šansi da ima toliko. puj, majku vam uhljebsku. hoće penziju, besplatan javni prevoz, zdravstveno osiguranje, školske knjige, itd... do kraja života. švicarska bi propala. bakire, najlakše je ruke raširiti i mrmljati u bradu.
Ma ja, vazniji je mrtvi Alija, nego zivi demobilisani borci...
Šta je on rekao? Ništa ama baš ništa. Šta je on uradio? Ništa ama baš ništa, On je idejni tvorac i nosilac kastinske politike koju podržavaju i održavaju i multipliciraju na minderima i u halkama, osmišljavaju u ''tabačkom mesdžidu''. On je čovjek koji unosi smutnju među Bošnjake, sukobe u Bošnjački narod. Čovjek bez ideje i vizije kojega ne zaslužuje Bosna ( BiH ) a niti Bošnjaci, drugi narodi odnosno ukupno građani.
Gdje su ovdje drzavnici?????????????
Dok god se poklanjamo vatrama i grobovima nema od nas muslimana ni sta...
Dabogda vjecno gorio u toj vatri insalah
Nemoj tako jarane ubice te tvoji
OVI SDP SBB I NEZAVISNI KODA BIH NIJE NJIHOVA DRZAVA . SAMO SVI ZA SDA GLASAJMO JER JEDINA SDA CUVA BIH
slika 8. Bolje bi ti bilo Fadile da ste novac (50-100 KM) koji ste dali za taj vijenac preusmjerili nekom za kupovinu metar-dva drva, nego se tu nastavili poltronizirat, jos malo Fadile oktobar je ove godine.
Dan nezavisnosti je temelj naše slobode. Volim te Bosno i Hercegovino! Sretan Dan nezavisnosti cjelokupnom građanstvu naše lijepe BiH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
KADROVSKA VJEČNA VATRA