Josipović "ličnost godine"
0
Državnici iz regiona danas u Banjoj Luci
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
herceg_srpska je na vidiku...
Koji je glavni grad BiH....meni se cini Banja Luka....Mile ovo-ono...Mile je za vas sve Car Prcan....3 presednika drzava,...15 ambasadora...i ovi nasi nesretnici iz komsiluka FBiH...i sve to Miletu na noge u jednom istom danu...Zasto,,,,Zato sto Mile ima VIZIJU buducnosti
Ivo ce se vjerovatno izvinut Dodiku i Tadicu za sve protjerane srbe iz Hrvatske, posebice iz Kninske oblasti
dodikov pijun (kopanja) jedino moze da okupi sve relevantne politicare sa svih nivoa bh vlasti, ali i regiona. bravo. ps: veceras niko, pa ni dodik nece spomenuti rs, bic kao iz bajke, onako kako bosnjaci vide bosnu.
neka te ba,srb-in-na-klin,polako ne se uzbudjavaj
nek crknu dusmani ja i dalje volim ceo svet
REGION je rijec koja predstavlja Veliku Srbiju. A josipovic, je curica za sve, smotanijeg presjednika odano ne vidjeh
Jel napravio Zlaja dogovor sa Dodom, jel ga malo fafl0 Mići na 21-om spratu kule u BL sa pogledom na Laktaše.
cuj bl centar,jel to ozbiljno mislis il se salis,pa kad u bg kihnu i prnu vi iz bl kazete pardon i nazdravlje i vi centar ki.tu ste vi centar vi ste du.pe uvlakaci tj. lizogu.zci.
Banjaluka polako postaje glavni centar BiH. Tim stopama uskoro će krenuti i Mostar. Sarajevo se polako pretvara u kasabu, što i jest.
Da, RS se predstavlja kao država a ne entitet i naravno Bakir i Mustafa iz SDHAAAA će \"uveličati\" svečanost. neće se ni osvrnuti na neustavne nazive funkcija koji su izlijepljeni na ulazima ENTITETSKE vlade, skupštine ili \"PALATE PREDSJEDNIKA! neće im smtetati što će Dodik biti predtsvljen kao PREDSJEDNIK REPUBLIKE a ne kako je po ustavu Predsjednik entiteta RS, neće im zasmetati ni VLADA REPUBLIKE, a ne Vlada entiteta RS, neće im zasmetati ni NRODA SKUPŠTINA REPUBLIKE a ne ENTITETSKA NSRS i niz drugih. Oni će otići da to potvrde, priznaju i daju legitimitet svojim prisustvom. A to što ta ista RS ne priznaje postojanje Bošnjaka u ENTITETU koji nosi ime RS, koja, kao čin dobre volje a ne ustavnu poziciju u zadnji čas bira Adila za potpredsjednika entitetske skupštine - pa valjda je i to uspjeh SDHAHAHA... STIDITE SE !!!
Jel pozvan ko s nasih 24 posto?
Josipovic,Tadic i Dodik-tri musketara ! Oni vode Zapadni Balkan u bolju buducnost . Podrzimo ovu TROJKU -s njima se lakse dise !