Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavite..... klime jakuzi, sobe sa kurvama i ostali prateći sadržaj kada dođu ovi sa vlasti da budu u elemntu
onda bi u tvorza isli s pjesmom
a ovako idu nasikirani, jesi gledo zadnja hapsenja svi crkose od smijeha ko da na ekskurziju idu, uglavnom za sada ovo ce bit prenociste za politicare i stalni dom za balvanase i sitne ribe
Za DF, SDA, SDP, SDS, PDP, SNSD i NDP i ostalu bagru pripremiti fine celije 2x2
znaci,po jednom zatvoreniku kosta 100.000€ ? Trebali ste im svakom po kucu napraviti...mater vam
još da se adekvatni ljudi smjeste tu...
"Završetak izgradnje zatvora, za koji je kamen temeljac postavljen 2006. godine, planiran je za juni 2016. godine i koštat će 26,5 miliona eura bez PDV-a." Još jedna godišnja obavijest. Svake godine isto, samo se daju iste vijesti o izgradnji zatvora. Pitam se kako je jedan hotel (Zagreb) mogao i zašto je u tako kratkom roku porušen, ponovo izgrađen, a izgradnja zatvora se otegla godinama. Ovo je samo usporedba, da se vidi da može kad se hoće. Zatvor je mogao i morao davno biti gotov. Svaka naredna godina izgradnje i razvlačenje radova poskupljuje njegovu cijenu i svake godine imamo sve veći broj kriminalaca na ulicama., što Trebali ste pokupiti sve osuđene i puštene kriminalce i sprovesti ih na izgradnju zatvora. Smanjili bi ste mu troškove izgradnje, a njih bi uklonili sa ulica. Ali, nemate ih gdje smjestiti? I to bi se dalo riješiti. :)))) Svaki dan radna obaveza i redovno javljanje, pa neka ih u njihovim kućama. Slijedeće godine negdje pred kraj oočekujmo istu vijest.
Pokrepat će ova generacija političara koji čekaju svoje mjesto u tom objektu, a vi ga ni završit nećete ???
Pozurite,musterije cekaju
U toj ustanovi će u budućnosti završiti nekoliko BH političara,samo treba dočekati.
znas sta bi bilo ironicno sad da kradu beton i instalacije sa zatvora :D
Zbog toga su prvo napravili betonsku ogradu pa ce tek onda prostorije...valjda je tako lakse :)
E to nam treba, imamo puno kandidata
ma dajte zatvor kao guantanamo pa nek stoka osjeti da robija a ne citavu full opremu celija da se osjecaju kao u hotelu
Puno se ulaže u zatvor, jednostavnije je pojedincima staviti lisice pa da ne rade ono što su radili.