Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako je bitno kod takvih primanja da imamo sto vise politicara...podijelite jos sve na deset djelova ne bi li se broj politicara bar udesetorostrucio pa ce nam biti svima bolje...ali ni u kom slucaju pokrenuti kakvu proizvodnju, ili kupovati ono malo sirotinjskih proizvoda koji se kako tako proizvode u Bosni. Uvoz i politika, to je buducnost.
Ja sam za to da se uvede jos recimo 16000 opstina, 12000 opcina, 2500 kantona i jedno 15 novih entiteta. Mislim da bi to bilo dovoljno da svi stanovnici rade u drzavnoj sluzbi i imaju ovakve plate.
E ovdje vi sutite, za ovolike sifre se nema poterbe zaliti, izgleda. Ali kad prosvjetari strajkuju zbog plate koja je niza 30% od najnize u federaciji, onda se nadjete buniti. Sram vas bilo, licemjeri neobrazovani!!!
MZ dijeli ovo, vidis da ne ide. Ili nas naoruzajte svojim smecem pa da se porokamo do posljednjeg. Ko prezivi nek\' uziva.
Ja sam nacionalno ugrozen jer \"nasi\" zastupnici u Parlamentu manje potrose od \"vasih\" i \"njihovih\"! Hocemo vece plate za \"nase\" zastupnike!
Tako nam i treba kad smo STOKA!
je li se u ovaj CCI mozes zaposliti normalno, konkurs i sve po pravilu, ili ni oni nisu bas nesto transparentni po tom pitanju?
Nakon čitanja ove vijesti jednostavno zanijemiš i nemaš šta reći...a pogotovo kakvu posluku porati ?...Kuku nama s njima, a niko ni ne pokušava da ih smijeni..
@@SDA Pa u ovakvoj situaciji Bosnjaci u Mostaru su ponizeni a Hrvati u Fojnici. Nije ni ovo dobro. Kako Srbi imaju desetak svojih opcina koje se sastoji od par sela i petstotinjak stanovnika,kao npr.Istocni Mostar,Istocni Drvar,Istocni Petrovac,Kupres RS... U Hrvatskoj grad je grad bez sela dakle ima 129 gradova i 400-tinjak opcina,pa opet se ide nekako. Ne moze spadat pod \'\'grad Mostar\'\' nesto sto je od Mostara udaljeno 40 km???
Šta reći, kome poslugu porat??? Nego ti obićni smrtniče, lopatu u ruku i lopataj za 50 KM dnevnice, ali evo ni snijega više nema... ŠTA LOPATATI???
pa dokle vise da se dijeli covjece i sta se dijeli nit je ko ista donio od svog cace niti ce iko ista u grob ponijeti!!!!! sta je sad daj da se razdjeli kanton na jos 100 opstina pa da imamo 100 nacelnika, 300 savjetnika i ostalih gluposti! Pa hajvanu jedan sve to narod placa ! sta je malo vam fotelja pa daj jos podjeli !
Pres konferencija Cicija.
gdje su radna mjesta za obicnu fukaru
greška, plate su i veće od 7500,00 KM, neznam odkle vam ti netačni podaci
Meni se svidja prijedlog SDA da se Mostar podjeli na vise opcina, prema tome djelili bi i Travnik,Fojnicu,Uskoplje...pa Hrvati u tim krajevima ne bi imali SDA vlast vec naravno HDZ. Treba formirati sljedece opcine: OPCINA BAKOVICI (dio Fojnice) OPCINA DOLJANI (dio Jablanice) OPCINA NOVA BILA (dio Travnika) OPCINA KOMUSINA (dio Tesnja) OPCINA SOLI (dio Tuzle) ... Vise hdz opcina u Bosni !!!!! Podrska Tihicu! Vidis i s Bosnjacima se moze suradjivati.