Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez namjere da branim Keserovića, za to treba odgovarati: postoji video u kojem Vučić poziva na ubijanje 100 Muslimana za jednog Srbina. Gdje je razlika?
@DogodineRepublika Jedina je razlika to sto je on politicar. Ako si politicar na Balkanu mozes da radis i govoris sta god hoces.
@DogodineRepublika Jok jarane eto mene branis frajer otisao u Siriju da ubija siluje prodava ljude ko stoku a ovaj barem nije uzimao pusku u ruke
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovakvi kao on ne trebaju vazduh udisati...
Je*o ovakav vazduh
Kad se radi o "dvostrukim arsinima", Bosnjaci, muslimani imaju pravo "otvarati" slucajeve onih koji su im naudili i onih koji jasno pokazuju da im zele nauditi. Treba braniti svog vojnika, generala, pa i "bradonju-vehabiju" ako su te osobe ciste od zlocina. Seferovic ne predstavlja ni islam, ni Bosnjake, ni "vehabije". Nemojte njegov slucaj koristiti kontra bilo koga. On nam ne treba.
ma on je njih pozivao da budu kuharim jer ISILu su svi kuhari
To se on samo pravio važan
DogodineRepublika....ko te ba pita za Vicica ,ovaj je dosao u nase okruzenje i ubice itebe i mene ako ne vidimo islam njegovim ocima a ne znas kada i gdje moze djelovati ,kalve beze ima ovo i sta prica Vucic...vidis da su degenerici medju nama.
samo bog zna koko su ljudi pobili na stranim ratistima i sada ovde dobiju par mjeseci kucbnog pritvora ...trebalo je to ostaviti asadu da im sudi
Predlazem da ga odvojite od ostalih robijasa, jer ce im za kratko vrijeme isprati mozak, pa cemo onda imati jos veci problem u narednim godinama.
nebi mrava zgazio
Ma hajde, molim vas
majke mi nekada mislim da ovi idioti sami sebe ne snime za gluposti da im ne bi uspjeli nista ni dokazati
Prvo bih ga osisala i obukla mu duge hlace, da mu povrijedim ego. Onda bih ga samarala.
Osudite govno na dozivotnu
A kad ce osuditi one sto su isli ratovati za ruske separatiste, ima li i jedan da je optuzen.
Pogledaj ti jasmina, šta on može ovakav nadrogiran uraditi osim opasat se i dići u vazduh... Da ratuje sa nekim znanjem, vjerujem da ne može jer izgleda retardiran a i bez narkotika ne može jer trebaju damu... Znači, Jasmin je klasičan beskorisni samoubica...
@gooUser1573546038 sto si pametan, woaaaaa, ovaj cu text da zauvjek pamtim, kako mudre rijeci.
Pa strijeljajte ga ili ga osudite na 40 godina(to je ono sto zasluzuje) a ako hocete i drugima da date podrsku da budu kao i on, onda mu dajte 4-5 godina, Ili bolje pustite ga odmah!
Jeli poziva kroz govor i prozu ili kroz pjesmu i poeziju kao ravnogorski pokret u Visegradu?!
@Libertino Ravnogorski pokret kao regularna vojska nikada neće moći biti poređena sa vama ISIL-ovcima. To samo vi poredite dok ih je zapad odlikovao (barem dok je bio normalan zapad kada se nije lagalo kroz medije)