Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B R A V O za "1:Mart" !!!.Svaka čast za vašu pravednu i istrajnu borbu za prava izbjeglih i raseljenih lica.
ako si ti depresivan ima nas puno koji nismo. "prvi mart" je nesto sto se u ovoj zemlji davno trebalo desiti i oni su prvi koji su se prihvatili najbitnijeg posla. samo tako se mogu "ublaziti" posledice etnickog ciscenja. ko god ima bilo kakvu mogucnost mora se vracati na svoje. predstoji nam teska borba jer evo vidimo kako se stalno pokusava sve to sprijeciti. Hvala prvom martu, na njih se zaista mozemo osloniti sto se za politicare(citaj kriminalce) ne moze reci.
Koji ćete nam i vi,pa puna vas je BiH,samo što se drugačije zovete...jadni su ovi NARODI u BiH...ovde spasa nema.....mi smo samo ovce i ništa više... Samo se želite uhljebiti, a jedino što znate raditi a to je ZAVAĐANJE sva tri stada u BiH,a onda berete plodove od toga.... Što bi morali još osnivati NACIONALNO-TORVSKE PARTIJE,kad se i onako dijelite na tri strane Prva stranka nek se zove STRANKA 1. MART i nek okuplja sledeće stranke (SDP-SDA-SBiH-SBB-SDU-BOS-BPS) Druga stranka nek se zove STRANKA 9. JANUAR i nek okuplja sledeće stranke (SNSD-SDS-PDP-SRS-DNS-SP-DP) Treća stranka nek se zove STRANKA 18. NOVEMBAR i nek okuplja (HDZ BiH-HDZ 1991-HSP-NSRZB) Taman sva tri tora bi imali po jednu svoju stranku...pa i ovako se dijelite u tri grupacije,a ima vas na stotine stranaka koje nude jedno te isto,i ni malo se ne razlikujete...nudite samo MRŽNJU i ništa više...poserem se i popišam se na sve ovo...MUKA MI JE VIŠE