Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodatak izvinte zaboravi LJIljanoviče i njima Civilne poslove i bilo bi to to.
SDA neka uzme Financije SDP Vanjske poslovei HDZ Premijera SNDS Odbranu Radončić Sigurnost Bosič Raseljene osobe i LJubič Pravdu aJurišič Vanjsku trgovinu i eto Vlade.
Pa gdje vam je vijest o zemljotresu u Srbiji!!! ??????? AAAA kasnite nigdje vas? Spavate. Pogledajte na www.mojportal.ba kako se radi...
Komsis je za tebe hadzija.
mislis na UuSstasu
oce li i hrvati dobiti koje mjesto? kad kazem hrvati, pri tome ne mislim na gnjidu komsica nego na pravog hrvata
\"Državni premijer i šef diplomatije idu u paketu\" Kakvim se sve perfidnim načinima koristite da afirmišete tobožnju \"državu BiH\" podmećući čitaocima nepostojeće funkcije. Kakav \"državni premijer\", kakvi bakrači!!!
ogadila se zbog mnogo cega
Ne, ne mogu, jer mi se ta drzava ogadila zbog vasih nastojanja i vaseg poimanja multikulturalnosti.
@loly dragi moj to mi svi možemo reći, svi živimo ovdje i svi imamo svoje pretke koji ovdje žive stoljećima, prema tome ne misliš li da je to onda tvoja država ma kakva u ovom momentu bila.
Drzava koja se mora vjestacki odrzavati na okupu jer bi se sutra raspala da nema nadzora sa strane, toliko o drzavi. A ko ce meni to da daje po procentima teritorij na kojem ja i moji pretci zivimo stoljecima?
@@ehh hehe možete nema problema, ali će te dobiti onoliko koliko ste procentualno zastupljeni u BiH. ja vas stvarno ne mrzim, žalim vas jer vam je fino rečeno tražite svoja prava u svojoj državi, ali avaj, vi svoju državu ne volite. I to mi je u redu, samo onda prijatelju po procentima , a u to računajte i dio RS-a
Naravno da cemo, nista ti ne brini, samo polako dok se pripremi teren.
@@ehh hehe pa odvojite se jednom već kada to toliko želite,samo ne znam gdje ce te.
a vas je cilj da je imate cijelu za sebe. e druze to ne moze. cjepanje nego sta, dva od tri naroda u bih su za to, sta ti mislis sta ce se desiti?