Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUJ 7500, ja kredit digao 10000 na 10 godina, a bože me sačuvaj.
Ovo je fake država
@Mostaricaaa ..zeljka i dodik imaju duplo vise sastanaka i radnih sjednica od svih politicara u bih zajedno...bosnajci eventualno da se oglase na kliksu i da zatraze da incko pocne nesto raditi...kod hrvata covic ponekad ode u zagreb...sve ostalo je dupla nula...a dodik i zeljka svako dan imaju po desetak delegacija sto u srbskom sarajevu sto banjaluci sto u inostranstvu...parlamentarci nisu imali ni jednu sjednicu vec 10 mjeseci...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
OVA CE DRZAVA PROPAST AKO SE NAROD NE POBUNI...
@ Pa buni se narod evo svaki dan na klixu.Od 1000 komentara 999 je žaljenje na situaciju u državi.
@Ecolo. skontali su oni i taj scenario...imaju policije koje ce pucati na narod ako se narod pobuni protiv djelovanja mafija...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hehehe kada odu na godišnji nemaju pravo na topli obrok. A koliki im je regres????
Glasajte za pogancere ebo vam oni fam ☝️🍻
Bogati čobani zadovoljni, zaostale ovčice na broju i svaka u svom toru!
Nek nam je Bog na pomoći...Amin!
Od sarajeva do mora formirati dva reda ljudi koji krvavo i u znoju zarade ono malo crkavice, naoružati ih raznim palijama i između ta dva reda poslati naše parlamentarce na more. zaslužili su.
sve bi ja vas na placanje preko sms poruka marvo politicka,nista ne radite a tolike plate uzimate fuj
Treba da se obustavi isplata licnog dohotka je ako nisi na svom radnom mjestu nemas pravo na isplatu
Poslije odmora će na Štrajk zbog ugrožavanja njihovih prava, prava o NERADU.
Ovo je totalno nedopustivo!!! Primis 35-40K za nerad I lijepo odes na odmor, I to gdje I kako zelis!!? Mora se mijenjati!
Dajte gofnima i regres, “zaslužili su”
Zato kad se vrate sa godisnjih niko ih nece zaustaviti u poslu
Godisnji odmor je regulisan zakonom. Nema osnove prigovoriti nista ovim ljudima, zasto bi oni bili tretirani drugacije od njihovih predhodnika zadnjih 20 godina. Ali opet ponavljam, ovo je sve u skladu sa zakonom.
Mafija je. Ovva nasa drzava.
Treba jos istrpiti sansu koju je poslao NATO, ispuniti, upasti u savez i onda ce sve ici ipak lakse i brze. Bice ipak nesto drugacije. Nece vise lajati ko hoce i kad hoce.
Sve je to narod kriv