Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov nema predikata.
U BiH ispade bolje bit migrant nego bosanac, imas djabe stan i hranu, bagro jedna, unistili ste nam sve !
Lijepo ih ne puštamo unutra i nemamo krize. Kako je nema kod Mađara, bogme je nema ni kod hrvata? Ljudi promijenili zakone i riješili situaciju. Jedini mi filozofiramo a u zemlju ulazi i izlazi kako tko hoće. I još koristi priču pa eto mi samo želim proći - pa tko vam smeta ali negdje drugo a ne ovuda...
Djeci se zastiti lice stoko jedna.
Dođoh vidjeh i otiđoh nazad
Cudi me da hin obilaze jerbo ne mogu oni glasat zanjiha
Pa daj te im posao radit ce oni i za 320km
Nek ste se vi slikali, da se pika da ste bili, uzeli dnevnicu, rukicom niz bradicu, a sirotinja nek ostane kao sto ste je i nasli.
I sad je slijedece da traze pare za kao pomoc migrantima. Davno isplanirano da nekontrolisano migranti dolaze i BiH da bi se onda trazila pomoc i pare. Pljacka istovjetna onoj pljacki pomoci za Srebrenicu.
Dosli,uslikali se,utvrdili da je situacija kriticna,izrazili zabrinutost i otisli kucama.Krajsnici ne ocekujte previse,ovo je cisto prodavanje magle od nasih politicara.Nisu do sada nista uradili i vi placate ceh njihove nesposobnosti a nevjerujem niti da ce u buduce biti sta bolje,pogotovo sto dolazi ljeto.Nek vam je bog na pomoci,od ovih ublehara necete nista pozitivno docekati.
Svako prvo neka omjeri o sebi, pa tek onda neka komentarise
Uslikali se s ovim medenim djecakom, pa opet izgleda da stanje nije kako jeste. Drustvo je trebalo da se pripremi prije 400+ dana i da ta celicna zavjesa bude na Drini. Ostanu li duze, Bihac ce im postati dosadan, eto njih vama u Sarajevo, a to jedva cekam. Pa kad hahari krenu prljati vasa setalista i parkove, kakiti i piskiti na svakom cosku, silovati i pljackati..
U BIH nema stana u centru shisha i frizer Svaku heftu nije ovo njemacka a kad sam piso da su arapi stoka i nepašu ovdje odma su se neke sarajevska seljacina javila i to negirala
Nosite ih sebi kući i dajte im vaše hanume i kćerke za razbit brige... ionako su vam to muslimanska braća 😁
Bosna sada dođe ko javni WC,a ovi što se slikaju očekuju pare od eu,kao oni pomažu.Mi kusamo posljedice izuzetno loše vasti koje smo kao sami izabrali i sve3 nam je tako i nadalje.Narode bježi ako gdje imaš.
Da li neko od drzavnih parlamentaraca (inace "civilizatora") zna sa se radi o ilegalnim migrantima koji svojim postupcima ponistavaju postojanje drzavne granice Bosne i Hercegovine? O "odnosu" s lokalnim stanovnistvom, napadima, pljackama, otimanjem imovine, opet niko nista.
Poslije godinu dana došli da vide situaciju!!!