Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1998 godište majmunu dali da vozi neregistrovani bmw x5 i da ubije dvije starije punoljetnice i jednu maloljetnicu,čiji je sin?ko je?samo je on preživio,što policija ne obajavi ime da se zna pusti incijale koja tragedija.
@praznaprica evo imena ubica se zove almir ali nema prezimena još samo da isto počinje sa e.
@fidel1984 evo i prezimena i imena ALMIR EJUBOVIĆ 20 GODINA STAR JE VOZIO NEREGISTROVANI BMW X5 KADA SE DESILA OVA STRAŠNA TRAGEDIJA!
vozač onog BMW-a će da preživi, i da bude invalid, te će na savjesti da nosi živote curica pred kojima se kurčio vozeći koliko je auto moglo da ide.
Normalne cure se ne druze sa takvim koji vole da se qurce za volanom.
teorija, teorija mrtva teorija iskustvo nula bodova
Bolje su privatne skole. U drzavnim kao na Grbavica 1,presudjeni,,Pederofil,,zet od Keme Ademovica oredaje,,djeci fizicko,,i svi cute pa i roditelji djece.
kakve koristi od educiranja, kad nam pola ministara ukljucujuci i premiera vlade, ne znaju usta otvorit. Djecu treba istrajno stimulisati u svakom vidu, te im omoguciti da postizu znanja, a ne stelati ocjene i ostale lagodnosti...
Ganiceva gimnazija je totalna smijurija. Djeca se bukvalno igraju skole. Ja msilim da oni u 4. razredu ne znaju sabrati dva razlomka
Zalosno je sto u obrazovanju nema vise reda rada i sto drzava koliko vidim nema bas neke jake nadzocnosti u obrazovanju.Neshvatljivo da su mnoge privatne obrazovne institucije izmjestene daleko i ne na tako pristupacnim destinacijama bivsim kozojebnim i konjojebnim uzgajalistima gdje se sigurno mnogo vise uci o svemu vec o onom sto treba
Odose mladi zivoti a u brzini nema sto je x5, 6 ili x16, gines.
A učenika svake godine sve manje i manje...
Troje poginuli 17 i 18 godina, zalosno