Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta ???, nema razgovora, nacinalizam u usponu(kada je bio u padu?), sta si novo rekao, niti sto novo reče niti čes sto popraviti. jedini lijek ili sporazumni raspad ili tri entiteta pa referendum o opstanku ove \"drzave\". daj više ne \"mlatite praznu slamu\", nego reci ti nama sto si dobroga napravio za 30 000 Eur-a mjesečno, sto si novo rekao sto do sada nismo znali....
Pa SRB-IN, ako si KONSTITUTIVAN u Bosni i Hercegovini, poštuj svoju državu, i dogovaraj se sa komšijama drugih vjera i naciona, a nemoj biti bez pameti pa po pamet ići u Srbiju... Nisu Srbijanci ništa pametniji od tebe, samo što oni svoju pamet koriste, a ti NE ;) Isto važi i za glupane koji gotive Tursku ili Hrvatsku... a može i Džibuti, Maruti, Sejšeli... itd ;)
E MOJ LOJAVAC I LOJAVCI PA VI STE TOTALNO ZALUDENI TIM VASIM LAZIMA PREKO MEDIJA. TO SU BOLAN BOSNJACI I HRVATI UMORENI. JA TI ZELIM DOBRO ALI ZNAJ DA OGRIJESUJES DUSU ZATO STO NEZNAS, NEMOJ MISLITI DA TI JE OPROSTENO ZATO STO NISI MOGAO (IMAO GDJE) NAUCITI.
SPIRIC TREBA DATI OSTAVKU PODHITNO.
Masala i bradu je pustio uz Ramazan a gdje ce sve ovo zavrsiti vidjecemo. Svaka cast ovom austrijancu, pravom latinskom gospodinu, evropskom vojvodi i vitezu. On sigurno zna da Cervi nisu konstutitivni u Bosni. Ustvari to zna svako ko bar malo poznaje historiju nase zemlje. Oni su agresori na BIH tj termiti dopuzali iz Rumunjske, konkretno Vlaxije, i to takodje zna svako ko bar malo ima mozga u glavi.
PITANJE ZA SA-X: Koliko vi doprinosite miru i stabilnosti svoje zemlje za oglasavanjem ovakvih maloumnih komentara? Ako to zelite opravdati slobodom govora, upitajte se kakva je to sloboda gdje su vrijedjanje, omalovazavanje, huskanje, prijetnje dio svakodnevnice. Ne samo da dodajete ulje na vatro, nego to i podrzavate a ovakva \"informativna\" web-stranica moze posluziti kao dokaz nacionalne nezrelosti cijele BiH. Bez uvrijede.
Za jedno 20-30 godina, kada skontate da ste poslednji u svemu osim u gluposti, sjeticete se ovih godina kad je zapad htjeo da pomogne a vi se ko bikovi zahukivali jedni na druge umjesto da radite i uredite drzavu. ... bas kao nekad u Jugoslaviji, kad ste to skontali pa psovali i vikali \"svabe kud nas ne porobiste da se nemucimo\"... bice prva scena drugi put ... al tesko je shvatiti to za vas
prolaznik 22.09.2009. u 22:10 pustimi ba komentar admine, dijete ti .ebem opet po hiljaditi put. djubre poturceno... Djubre Vlasko, nemozes dati komentar! KAd si takav hajvan!
pustimi ba komentar admine, dijete ti .ebem opet po hiljaditi put. djubre poturceno...
E vala Inzko imaces od mene jos Baklave sto je ostalo od Bajrama,ma da cu ti citavu tefsiju samo udri po laktasenku i njegovim pristasama.
o vidim profesor bam je tu i odrzava lekcije u pravopisu.e jesi glup u p.m. pa nije bolan bam ovo prijemni za fakultet nego portal i rijetko neko pazi strogo na pravopis nego hajd ti posto prvo budes kritkovao ovaj komentar mislim kad mu ispravis pravopisne greske vidim nema zareza ma ti ces to bolje ...........e onda odgovori bam sto se rs ne odcijepi od bih koji je razlog mislim toliko to zelite a nista ne poduzimate
vi iz tkz rs popusite mi
@bih4ever Drago dijete,molim te,potrazi strucnu pomoc oko pravopisa(razumijem da imate problema sa udzbenicima),stvarno,ovo je dno dna.Ili imas 4 godine,ili si retardiran.Bez ljutnje,zelim ti dobro,sutra ces se morati potpisati da dignes kredit.
MENI JE DODIK REKAO DA JE U BOSNI I HERCEGOVINI SVE MLJEKO I MED A SADA INCKO KAZE DA JE DRZAVA NEFUNKCIONALNA. JEL TREBAM DA VJERUJEM KORUPTNOM POLITICARU KOJI NEGIRA MASSAKR U TUZLI I AUSTRISKIM DIPLOMATOM KOJI JE POSTEN COVJEK I ISKRENO VOLI BOSNU I HERCEGOVINU? JA BIH UVJEK VJEROVAO INCKU VISE NEGO LAZOVNOM TRAKTORASU IZ LAKTASA. INCKO JE VISE BOSANSKI DRZAVLJANIN NEGO DODIK. HAJDE DODIK U BEOGRAD I TAMO PRICAJ BUDALESTINE NAMA U BOSNI I HERCEGOVINI TREBA POLITICARA KAO INCKO DA POPRAVE OVU DIVNU ZEMLJU.
@banjaluka i bogati sta bi kad si se probudio...?