Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljupska posla
AZIJAT OSVAJA :))))
Pojesce ih one nase drumske nemani... :D Ova kultura od PAAASA ne zna ni lajat... :D
Ne ucestvuju nasi politicari ovde su samo psi sa rodovnikom
j.e.b.o. vam pas srpsku kevu.
j.e.b.o. vam pas hanumu.
moj ce doberman pobjediti bez konkurencije... zna se unaprijed... ;)
vidimo se na izložbi:)
Refet Hadžić najpoznatiji perac pseci para u svojoj privatnoj firmi mislim BKS-u covijek koji je unistio BH kinologiju i prodao tornjaka susjedima a ovi ga sa Sara-x jos reklamiraju provijerite malo po sudovima i vidjet cete tko je doticni...pozz
muamere mujezinovicu ebo te dodik, opsjednut si s njim. kakav ti je to rijecnik. heheheh podzravi ratibu, dobra je riba voli ga u guzu, makar je nad voljela, furka joj bila kao ocu da budem nevina kad se udam pa mi ga stavi u guzu...e to su bili dani ratiba ratiba dobra riba ruzno ime ima...;)
bosanceros-dadni ga babi-do diku sa njim ti u srbiju na paradu idi evo još jedan dokaz da su srbi pede ri. a meni pošalji svoju mamu i seku i sav ženski rod a poslije će biti i porod,malo da ti lozu popravim.
nema do TORNJAKA. najbolji, autohtoni bosanskohercegovački pas, s Vlašića ili iz Tomislava, svejedno - Tornjak kralj pasa.
Veliki broj ljudi koji su odrasli u sirotištima iznio je optužbe da su brojne djevojčice u državnim sirotištima u Beču višestruko silovane tokom sedamdesetih godina prošlog vijeka. Schloss Wilhelminenberg Schloss Wilhelminenberg Prema pisanju lista, ukupno je 31 osoba iznijela optužbe da je fizički i emocionalno zlostavljana u sirotištu \"Schloss Wilhelminenberg\", koje je sada zatvoreno. Optužbe su objelodanjene nakon što su gradske vlasti pokrenule istragu o zlostavljanju djece u sirotištima. Austrijski dnevnik objavio je intervju sa dvije sestre, koje sada imaju 49 i 47 godine, i koje su dale preciznije detalje o zlostavljanju. U sirotište su stigle kada su imale šest i osam godina. Sestre, koje su pod psedonimima Eva i Julija, navode da je žensko i muško osoblje sirotišta učestvovalo u zlostavljanju djece.
nas savez je zbog internih problema (majorizacija, referendum, ovo ono) izbacen iz svjetskog kinoloskog zaveza i mislim da se kompletno raspao...?
joj ovi komentara, uvijek ima neki lik koji spominje dodika, covjek vam je tacno komplekse nabio, ja mislim da neki ne mogu zaspati a da makar malo ne pomisle na njega. Sta god, gdjew god, dodik se spominje. Bog se manje spominje od njega.