Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnje, koliko vi placate ovih 98 bosnjackih prdonja ?! mislim, kako su beskorisni, dobro vi njih placate jer sve njihove izjave su iz domena "puke velikobosanske zelje i snovi"
blablatruc blatragra blablala. i tako evo 20 godina sa Krugom 99. Da mediji imaju cime popuniti sadrzaj.
Mi vas sve lažemo...lažemo da je BiH cijelovita-lažemo da je Federacija "Zapadna Njemačka"-lažemo da smo Bošnjaci-lažemo da smo potomci bogumila i ko zna čega još-lažemo da smo pobjedili u ratu-lažemo da imamo vlast u Federaciji...pogledajte,sve su to LAŽI...mi smo vas UNIŠTILI...i ovo što nas je ostalo na 24% BiH živimo u bijedi i okruženi smo sa svih strana od SRba i Hrvata..izabrali smo Komšića da bi nas on doveo do TOTALNOG UNIŠTENJA...mi smo LAŽOVI i volimo PRIČATI BAJKE muslimanima u Bosni...muslimani su Mujo i Haso iz viceva...GLUPI i NAIVNI
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. 2. septembar 2006 - Rogatica
ZA @realista, reci mi gdje si ti proveo rat.?Jesi li umno i fizicki zdrav-vidis li,cujes li, razumijes li ? BiH nije od Tvrtka postajala kao drzava,turci su je unistili,Austro-ugari sebi pripojili,Tito joj dao samoupravu u sklopu YU,ALIJA sa svojim muslimanima je razorio do temelja,Srbi i Hrvati najveci dio svoga odvojili pod svoju zastitu,a ono sto je ostalo pa je novonastala nacija Bosnjaci zovu novonastalom BiH je samo ono sto oni kontrolisu 24% i nista vise.Zato neka svoju imovinu poklanjaju kome god hoce-NATO-u,Turskoj itd. u to se Srbi i Hrvati nece ukljucivati izuzev Hriscanskih svetinja na tih 24%koje se od njih ne smiju oduzimati i davati nikome.
ekspert za globalne antimuslimanske zavjere iz preocice kod viteza koji ne zna jnajprostiju cinjenicu da bosne i hercegovine kao drzave koja bi mogla raspolagati imovinom na nacin kako to on zamislja odavno nema posljednja drzava koja je raspolagala tom imovinom na taj nacin bila je srbih u sastavu sfrj
Bitno je da ste vi pocinili genocid i sad pokusavate na prevaru unistite BiH, kad niste mogli oruzijem 1992.
Nazalost Inzko je trebao davno izaci pred javnost sa ovakim stavom.Nadati se da nam nece trebat oruzje da ovaj stav odbranimo.
Kakva bre drzavna imovina-jeste li vi normalni !? Prvo treba uspostaviti drzavu,pa tek onda se boriti da i ona dobije svoju imovinu ,ukoliko se politicke zajednice dogovore,a te politicke zajednice Ustavom/Dejtonom uspostavljene i garantovane od strane velikih sila-Rusije,Amerike,Evrope,Srbije i Hrvatske i Turske[ za poturke ] su:-..REPUBLIKA SRPSKA I M-H/F..
Sve OK, ali KO JE Muharem Cero, bez zezanja?