Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao bi klix objaviti koliko se BIH drzavljana ispisalo iz BiH drzavljanstva u poslednjih 10 godina.Mislim da bi iole razumnog covjeka zabolila glava
Ja bih se sad odmah odrekao i otisao u cku materinu da mogu...probudis se nemas vode. Nije vise stvar ni u parama, koliko u psihickom ebavanju.
@Neodoljivocom Vecina je nas kojima je isto kao i tebi.Svi nesto trpimo.Truju nas crnjacima i onda mislimo da ne moze biti gore.
narode borite se protiv tih arapa, ja evo zivim u njemackoj i ovde ih se nakotilo najgora su gamad, cast izuzecima ali su smradovi pogani da ih nema vecih, nisam imao takvo misljenje o njima dok ih nisam sve vise upoznavao i susretao se s njima
krme balijsko
Nema niko gori od balije!! A garant se lize se sa svojim dusmanima koji bi ga sutra preklali ko ovcu kao i sto jeste! Hrkk pljuc. Meni Arapi nista lose nisu ucinili prema tome, dobro su dosli ako hoce! Treba tih drzavljanstva poceti malo vise dijeliti nasoj braci po vjeri.... a ovi drugi nek crknu od muke!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato je pojedinac dobio Bosnu u amanet. A pojedini parcelisu i prave utocista za razmnozavanje buducih stanovnika. Mi koji smo rodjeni ovde odavno smo stranci, ako nismo ovcice aktuelnih sranaka. Cestitam u svakom slucaju novim drzavljanima, usrecili ste se.
TEK 42 osobe, kao da je od milion. lol To je 9,8% i nije malo ni da su Englezi. Kamoli ljudi s kojima su nasa kultura i obicaji u frontalnom sudaru.
Mahh laz propaganda...internetom kruze informacije da je stotine hiljada dobilo drzavljanstvo? Kome sad vjerovati??
uslov pet godina boravka radna viza garancija i da se integrisu sa jezikom itd... kad moze citav svijet da nas *ebe mozemo i mi njih malo dovoljno sami sebe *ebemo
#brcak108 o stapovima za pecanje
#brcak108 Tmujo
Ja bih se sad odmah odrekao i otisao u cku materinu da mogu...probudis se nemas vode. Nije vise stvar ni u parama, koliko u psihickom ebavanju.
Neodoljivocom Vecina je nas kojima je situacija kao i tebi.Svi nesto trpimo.Forsiraju nas sa crnjacima da mislimo,nema nigdje gore, a ima itekako.
428 za 7 godina, a ispod vezani tekst kaže 682 prošle godine. Nije džaba klix najposjećeniji portal u Bosni.
Ali posto svako zlo ima i svoju drugu stranu, hrvatskim putovnicama je ostvareno masovno iseljavanje gradjana BiH koji su radi poznatih velikohrvatskih pretenzija prema BiH, prozvani Hrvatima. A oni Hrvati nisu.
Za sve one koji podnesu zahtjev za dobijanje njemackog drzavljansva vaze stroge odredbe na osnovi odustajanja od svojeg prvobitnog drzavljanstva. Ta odredba naravno ima svoju logiku jer Nijemci nisu Bosna pa da im neki rovare i detabilizuju zemlju kao Hrvatska i Srbija, dajuci hrvatska ili srpska drzavljanstva kojim je jasno osnov za organizovanja kvislinskih teritorija kojim treba da realizuju njihove teritorijalne pretenzije.
A ostali su turci
fali komentar nekog bosnje, kako je dvoje iz dalekih apatrida uzelo nase drzavljanstvo..
A 100 000 bi se sad odreklo istog.
Koliko se kuka na te Arape ja sam mislio da ih ima na hiljade. Pa, vise arapa ima u kvartu bilo kojeg veceg evropskog grada nego u citavoj Bosni.
@Automatic99 Znam, jer je to najljepsi dio Bosne, sa zelenilom i rijekama koji Arapima djeluju kao raj , iliti dzenet za razliku od pustinjskog sivila.A da ce se izjasniti kao Hrvati, malo teze,prije bi moglo biti obratno.
muslimanska posla
Hahaha a logike,pa ko je lud uzimat putovnicu BiH,ogranicenog kretanja,i ta 40-torica arapa sta su uzela vjerojatno su tribala da mogu kakvu zemlju dzape drpnit