Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U textu nigdje nisam nasao rijec "terorizam". Jako zanimljivo, i nesvakidasnje za klixonizam. Da dodam da je i jako cudnovato.
To je ona služba za koju,djelovanje RAVNOGORSKOG ČETNIČKOG POKRETA predstavlja kao humanitarnu organizaciju!!
zena koja je udata za drzavljana BiH, pokrivena, klanja 5 namaza, ne napusta kucu bez muza je prijetnja NACIONALNOJ SIGURNOSTI DRZAVE?????? A u tekstu pise "locirali je", hahaha a ona udata i zna se njena adresa vec skoro 2 godine, a uhapsena i sprovedena u imigracioni centar kad je otisla dole s muzem da produzi papire il kako se to vec kaze, drage Bosnje hocete li doci sebi vise?A da, umalo zaboravih da kazem da iza svega stoji sipa koja skoro da nema bosnjaka na listi zaposlenih, pa eto vam pa vi sami skontajte.
neka im Allah da(OSA, SIPA) da im se kicme sasuse a ostavi ih u zivotu koja je to samo blagodat za ovu gamad!!!!! Allah je JEDAN......
Niko i nezna pravu istinu al svak ima zakljucak neki koji je na nivou djece predskolskog uzrasta,vecina nema pojma o realnosti sadasnjeg vremena i na sta sve ovo vodi jednima samo speka dajte drugima halve...ako cemo realno svi ste Bosanci dali muslimani,katolici ili pravoslavci zato sto ste rasli tu i odhranjeni, a to sto mrzite svoju zemlju zamrzice i ona vas!
Dobar potez ali kada bi isto tako postupili prema radikalnim pripadnicima druga dva konstitutivna naroda.Srpski radikali(cetnici)Hrvacki fasisti(ustase).I jedni I drugi svakodnevno rade na razbijanju BiH.Nista manje opasni od selfija.
Nije se njemu djaba mati zalila na snahu
ovo je jos uvijek dijete...........
rado ide srbin u sipu
koje gluposti pisete. moze ona biti drzavljanka japana ali nije to uzrok njenom extremizmu.
jel ovo ona cetnicka agencija sto cuva ravnogorski pokret i cetnika radocinca
Posto je pravoslavne vjere nije terorista a da se zove Senada, Envera itd. bila bi terorista ;)
"jedanje-celo", stvarno si glup
Pork from bosnia Bosnian bacon
Pork u Bosni ne postoji seljacino cetnicka
Postoji postoji
Firma lijanovica je izvozila krmetinu u tursku Lamb meat from bosnia brothers in turkey Hahahaaahahahahaahahahaha Kmeeee
Sad Experti pocinju da iznose svoje strucno i na cinjenicama utemeljeno misljenje... Bjeziimmm jaaaa !!! =)
tako mlada ,a već prijetnja .... aferim , ambiciozna neka cura pravo