Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo jedan aplauz za ovog giganta klap klap
👏👏
Kad bi ste znali koliko ovakvih stvari prodje postom nebi ste vrijedjali covjeka...
Ovi tamo imaju prodavaonice oruzja najnormalnije kao mi pekarnice gotovo u svakom gradu, svatko moze kupit sta zeli....ovo je stvarno tulipan extra klase
Pogledaj ti kurvaluka, u naslovu pise drzavljanin Bih a nece da napise Musliman. Vec poznata i vidjena prevara u pokusaju.
Pitanje glasi zašto u ameriki možeš sobodno kupiti ili poslati poštim okvire a kod nas je to ni manje ni više krivično djelo kao da je nekog ubio ????
Jaooooo, majko mila, gdje iščupaše ovog kloca!??....pa Mevlid je za njega pojam inteligencije....ovaj je toliko glup da je grehota hapsiti ga.
koji genije ...
Koja nakarada od teksta i naslova. Okvir za municiju nije isto kao i municija. Ja sam u jednoj evropskoj zemlji bez ikakvih problema narucivao okvirove za municiju iz USA. Nikakvih problema niti na carini niti bilo sta drugo...
Adnan!!... Dovoljno je, ne mora se tekst ni čitati.
Po dobrom starom običaju, tekst demantira naslov. Pa dajte se dovedite u red, jer municija (hrv, streljivo) nije isto što i okvir.
pitanje se postavlja, da li je vec prije jos "sta" poslao
pogrijesio adresu hahahahahahaa
Focanski je zatvor pored Drine mila majko u njemu miline..
Dr. Nedeljković-Smiljanić: Nisi ti tako pametan kao što izgledaš.
e moj ado, nisi ti malo glup, nego dobro!
Prvo koliko vidim, nije slao municiju nego okvirove. A samo pokazuje koliko je glup taj zakon (dijelovi zakona), koji je preuzet od one stare komunisticke drzave koja je neprijatelje vidjela svuda a ponajvise u svom narodu. Po tom zakonu, mi ne bismo smijeli imati nista od vojne opreme. Maskirna uniforma, satorsko krilo, cuturica... sve to spada pod taj zakon, Ne vidim nikakav razlog zasto covjek ne bi mogao imati bezopasne dijelove oruzja kao okvir i sl... Mjenjati to pod hitno!
A koji će ti klinac okvir za automatsku pušku služit za neku drugu namjenu?
hadzija75-................koji je preuzet od one stare komunisticke drzave koja je neprijatelje vidjela svuda a ponajvise u svom narodu. Jel' mislis da nije bio dobar onaj zakon iz bivse nam domovine? Vidis da je bio i te kako dobar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za vasu informaciju, u Americi je ovo dozvoljeno, jer mozete slobodno u prodaji kupiti AK47, samo sto je preradjena na pojedinacnu pucnjavu, a ne automatsku. Ko ne vjeruje, neka provjeri. Svaka puska ser moze kupiti, ali su joj zatvaraci preradjeni i ne smatra se autmoatskim oruzjem.