Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Sad mozemo da posjetimo najduzu gondolu na Svijetu danas otvorenu na Zlatiboru.
🇧🇦🇧🇦🇷🇸🇷🇸🇧🇦🇷🇸🇧🇦🇧🇦🇷🇸🇷🇸💪💪💪
Hvala Srbiji !
@milankovacevic234999 idi sam brate, nama ne treba srbija :D
Jezivo mi je koliko je njima tanka linija između hvala braćo i da vam alah sahrani celu familiju. Nemojte to bratstvo i jedinstvo molim vas, neprijatno je.
who cares!
Ne bi tamo ni sa bismiletom.
Eh super taman sam mislio krenut za Mrcajevce
e jest mi to važno :) :) :)
Kako poremecen narod to nigdje nema. Na svakom clanku se sere po srbiji, a sad kad su otvorili granice za bih sad su srbi braca. Prosjecnom bh drzavljaninu je dovoljno tako malo da komsija postane najbolji, a jos manje da ga proklinje ko najgoreg. Jadno
@Nalaer012 daleko od toga da su najbolji, braća pogotovo. Al ružan je osjećaj biti sputan granicama, mi preživjeli rat u BiH to najbolje znamo. Hvala svakom ko nam ih otvori, nebitno hoćemo li ih preci ili ne.
To braćo, selam iz Šehera
ajde bosanci sad mozete u zadrugu, parove i zvezde granda ali zauzvrat mi cemo uvest tone i tone zita, vode, krompira itd.... iz Srbije.
Srbija! 👆+✌️
Tuzlaci i FGR raja iz Sarajeva vec pakuju kofere za Beograd.
Po zadnjim saznanjima na granici čekaju starlete da nam popuše.
Prva Srbija ukinula RS 👍👍😉😉
Daj ba prestanite nas nasmijavati...Ko jos normalan iz FBiH ide u to leglo zla.
@Punamikapa izlazim u bg barem jednom mjesecno i nikad nisam imo problema. Super provod za smijesne pare.
@Sinkula Odakle izlazis u Bg??Iz Obrenovca?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)