Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nismo normalna nacija svakako... sto nam ne dodje talijan turista i kanadjanin?? Treba tim arapskim kozojebima utociste u evropi a to je BiH samo mi majmuni i dupe prodasmo za 100 eura!! Jebes naciju bez ponosa!!
Kad čujem da arapi ulažu u BiH i kako nam trebaju... Peru novac kupujući nekretnine u koje guraju samo svoje i njima podobne. Kad vidim neke konkretne investicije kojima bi privreda jačala, onda ok. Do tad neka odjebu.
ovo je turizam ne privreda levatu
uz posjedovanje važeće višekratne Šengen vize ili vize zemlje EU
BRAVOOOOOOOOOOO............NEK SE ŠIRI ČASNI ISLAM
ne ulazite bez velikih para..i pristojnost molim :)
Ne ostavljaju oni nikakve pare, to su cicije najveće na svijetu. Neki dan mi vlasnica jednog omanjeg hotela u Bihaću govori kako su joj ljeti većinom gosti Arapi, ali da ne bi marke ostavili u restoranu. Jedu po cijeli dan čipseve i smoki i ambalažu sakrivaju po sobama ili bacaju kroz prozor. I još se cjenkaju kada plaćaju sobe.
ma pare im treba uzeti.
Dolasku Arapa raduju se samo zene,a valjda ce para dati i muskarcima,jer poznato je da oni vise vole cvajte klasu..
hahahahah eeeeeeeeeeeeeee moj Bosnjo glupa glavo....de molim vas procitajte jednom u zivotu cijeli tekst..... MOGU BEZ VIZE ALI AKO IMAJU ŠENGEN VIZU ODNOSNO EU VIZU... hahahaha znaci opet im treba viza samo ne bosanska
Tooo braćo ponesite para da napunite Bej ha trezore
samke19191 hoce ti dati i ponijet para,Arapi su poznati po tome da su skrti,Turci ne,Turci kupuju i provode se
@Kova Bravo Kova, evo i ja to maloprije napisa
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrs jbo vam oni mater
zato ćer sad hrvatska i srbija da uvedu vize bošnjacima
Treba dovesti jedno hiljadu skinheadsa da rastjeraju ova harapska gofna
u mnogim zemljama vizu kupujes na aerodromu kad tamo dodjes i platis.... hoce li se to i ovdje raditi.....Mi niti smo Sengen niti eu i sta je ovo dorbo za nas ??????
Ma nama ulazi i "obrezan" i neobrezan... Za sakicu dolara gace same spadaju.
Kaže Crnadak da ministarstvo nije upoznato sa problemom koji je naveo ambasador. Majko moja ko je sve ministar 😖
Ma nama ulazi ko i kako hoće bezdozvole i vize, zato se u narodu kaže radodajka