Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ove vijesti su mi najjače:Dobro je nisu naši stradali,nek se kolju.
Napokon je odzvonilo vladama koje su bezgranično pomagale USA i Izraelu samo da ovi nebi i njih prozvali terorističkim državama i naravno da bi dobili njihov novac !!! Zpitajmo se zašto su neke islamske zemlje prozvane terorističke neke NE da vam pomognem zato što su se neke pokorile svjetskim moćnicima a druge ne ! I jos da napomenem ako nezna netko ko je stvorio osama bin ladena CIA USA je obučila i financirala tog luđaka i iskoristila ga kad im je trebalo !
A imali stradalih egipcana u bandistskim obracunima po Sarajevu zna li ko?
zemlja gdje se voze stojadini i lade morala je propasti.
Nije niko pobjegao nigdje, imam kolege sa Filozofskog fakulteta koji su otišli dolje na 20-dnevnu ekskurziju, nemaju ljudi internet, sms, drže ih u hotelu, ne mogu nigdje. Ima dolje i naših studenata. Vidjeli ste situaciju, žena bila na balkonu i stradala, samo da se nekome nešto ne desi, ma ko bio...
Normala brate Bošnjo pobjego na vrijeme