Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
partizani su krvlju stvarali ovu drzavu a njihov komndant Tito i njegova partija i njegovi suborci i saradnici su obnovili drzavnost BiH u Mrkonjic Gradu 1943 . to nekima ne odgovaora pa su srusili nekiklo hiljada antifastickih i partiznaskih spomenika. Dazba ste se trudili. Smrt fasizmu sloboda narodu .
@zigosani Bosnjaci se nisu izboprili kako treba.. niti su forsirali naciju niti jezik, tokom Osmanlija i tokom Austijsko Madzarske.. dok Srbi i Hrvati jesu, za to nije kriv Tito. i dan danas cujem dosta iz starije rodbine.. kazu "Muslimani, Srbi i Hrvati"... ako ti ne postujes svoju naciju nece ti niko drugi.. Tito je spasio Bosnu i Hercegovinu.. a ti mu zamjeris, neke sitnice..
Ucimo novu istoriju: Cetnici su antifasisti koji su se sastajali sa fasistima i nacistima, da bi dogovorili zajednicku borbu protiv komunista, koji su se borili protiv fasista i nacista!!!
I nakon pada Sovjetskog saveza sve zemlje nastale poslje njega slave crvenu armiju i njihove generale jer su ih odbranili. Samo kod nas i dan danas se pita ko je bio na pravoj strani. Poturate partizanima zločine da bi opravdali rasne rezime NDH i četničkog pokreta kao liberalne. Ali historija pamti a vi ku*cu svirajte . Smrt fašizmu!
Vidi Alije Behrama :D
SMRT FAŠIZMU, A I OVAKOM NARODU
je8li vam više partizani, groblja, spomenici itd. matterešinu poslije 70+ godina od drugog sv. rata.
treba se sve zaboraviti po tvojim.. sa mentalitetom koji imamo u ovoj drzavi, BAS SE I TREBA PRISJECAVATI sta su to bili PARTIZANI.. Srbi Hrvati, Bosnjaci, Crno Gorci...
Koja država ? Zašto država ne ukloni -uljeze- sa pozicija vlasti u Mostaru . Predsjednistvo nepoštuje ustav BiH .Ono što urade za dobrobit građana "obnoviti partizandsku kosturnicu" fasisti- plaćenici- sruše. Čiji su to rušitelji ... ?
👍👍👍
I ko brani? Znam da su ustase, ali jesu islamske ustase ili katolicke ustase?
@BOSNJACKIpreporod pa vidis da ja samo pricam protiv ustasa, a ako se neki ustasa(kao na primer ti)prepozna u mom komentaru i uvredi, sta cu mu ja.
treba ponovo uvesti vješanje na Musali! Samo tako mozes rjesavati probleme sa lopovima sa sve 3 strane....
..bravo Sergio, a usrase natrpat u parabrod i nazad niz Neretvu...
Ma, kakvo partizansko?! To uopce nije groblje, a ako i ima grobova kvazi-partizana, to su vjerojatno potencijalni zlocinci koji su bez ikakvog sudjenja poubijali desetine posve nevinih fratara i ostalih hercegovackih klerika nakon 2. svj. rata. Uostalom, komunisti su namjerno uzurpirali privatno Crkveno zemljiste kako bi napravili taj besmisleni mastodont od spomenika koji je ruglo grada i mjesto koje normalni ljudi u nocnim satima zaobilaze u najsirem luku jer se tu skuplja samo bagra.
@konstruktivnoST Nisam upoznat sa pozadinom priče o tom spomeniku/groblju. Jednom sam prošao u znatiželji da vidim sadržaj i stekao sam dojam, kad bi se ideologije ostavile po strani, onda bi se moglo lijepo sve srediti i napraviti neka vrsta parka,odmarališta koja bi godila svima.
i ja kazem da bi na tom mjestu trebala stajati Dzamija ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevaljaju im partizani, a valjaju im ustase, cetnici, domobrani, muslimanska milicija, itd... Eh, sto partizani ne zavrsise posao!
@zigosani cheto-kumunjarska bagra hebo im tito najmilije
Nece ustase obnavljati partizansko groblje to je svima jasno, fazizam je duboko ukorjenjen u HDZ !
Ma mrš u pm!! Da se od naših para plaća renoviranje a mladi hdz-ovci se to u roku godinu dana razrušiti i popišati.